AcasăNewsCe birouri haioase are Google in Elvetia!

Ce birouri haioase are Google in Elvetia!

Sediul Google din Zurich pare o banala cladire de birouri

Compania Google este cunoscuta pentru nonconformismul sau la locul de munca, dand frau liber unui stil de viata lejer, pe care il cultiva intre angajatii sai. Acestia pot crea, lucra, manca, dormita si se pot odihni muncind (sau invers) in cele mai haioase birouri din Zurich, Elvetia.

Sediul Google din Zurich pare o banala cladire de birouri

Cine se plimba prin Zurich si trece pe langa cladirea de birouri a Google – nefiind lucrator al firmei – nu-si poate imagina un loc de munca atat de prietenos cu angajatii.

Angajatii pot munci inconjurati de vegetatie luxurianta

Culorile, mobilierul, spatiile de odihna /relaxare care, de fapt, sunt birouri in care se munceste pe bune, „cantina” la care bucatari devotati prepara – preluand si comenzi speciale –  trei mese pe zi si deserturi variate (toate gratuite pentru angajati), reprezinta tot atatea motive pentru care sunt „vanate” joburile de la Google.

Hamacele sunt ideale pentru creatie si un pui de somn

Atractive sunt, de asemenea, si terenurile de minifotbal si de baschet, camerele in semiintuneric, in care angajatii stresati (de la ce, Doamne iarta-ma?! Poate de la acele trei mese gratis pe zi…!) se pot odihni  in cazi de baie, ascultand muzica de relaxare, cu privirile indreptate spre acvariile cu pesti multicolori…

O sueta e mai agreabila intr-o telegondola din Tara Cantoanelor

In acest timp, colegii lor cu chef de lucru pot munci cu spor in mijlocul unei vegetatii luxuriante, ca in padurile ecuatoriale, sau pot socializa in igluuri, telegondole sau nacele, toate pe post de birouri, sau pot sustine miniconferinte in spatii in forma de ou.

Totul, la sugestia angajatilor

Accesul in sala de mese se face pe tobogan

Angajatii Google din Zurich se numesc intre ei „zooglers”, iar ineditele birouri au fost realizate in urma sugestiilor lor, puse in aplicare de firma Camenzind Evolution, care a construit si sediul Google din Tel Aviv.

Google ofera gratis trei mese pe zi (si deseruri variate)

Asadar, la Google Zurich exista numeroase locuri de relaxare, odihna, deconectare, sali de jocuri – video sau mecanice – pentru pasionati si da, chiar si locuri in care se munceste (?!?), asa cum v-am descris anterior…

Salariatii stresati de cele trei mese gratis au camere speciale de relaxare
author avatar
Arpad Dobre
1.632 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger