AcasăCe bauturi alcoolice ti se potrivesc in functie de zodie

Ce bauturi alcoolice ti se potrivesc in functie de zodie

Bauturile alcoolice reprezinta un adevarat rasfat atunci cand sunt consumate responsabil. Acestea sunt nelipsite de la orice tip de petreceri, fie ca vorbim despre o aniversare, o nunta sau un botez, iar un pahar din sortimentul nostru preferat de bauturi alcoolice ne poate relaxa, dupa o zi stresanta la birou.

Indiferent care sunt preferintele tale, magazinele online de specialitate iti pun la dispozitie orice iti doresti, dar in cazul in care esti indecis, noi iti dezvaluim ce bauturi alcoolice ti se potrivesc in functie de zodie:

 

Berbec- whisky

Nativii din zodia Berbecului sunt sufletul petrecerilor. Le place sa se distreze la maximum si fac fata celor mai tari bauturi alcoolice, asa ca adora sa bea whisky. Berbecul are gusturi fine, asadar va alege intotdeauna cel mai scump sortiment.

 

Sfat pentru femeile Berbec: daca planuiesti sa petreci pana dimineata, bea whisky cu cola si adauga multa gheata!

 

Taur – sampanie

Taurii fac tot posibilul sa traiasca pe picior mare. Le place luxul, asa ca vor cumpara cate o sampanie scumpa ori de cate ori vor avea ocazia. De asemenea, daca vrei sa surprinzi un Taur, o poti face daruindu-i o sticla de vin rosu sec, de colectie.

 

Gemeni – gin

Acesti nativi nu sunt foarte pretentiosi atunci cand vine vorba de bauturi alcoolice. Le place sa se distreze, asa ca atunci cand ies cu prietenii intr-un club, ginul reprezinta cea mai buna alegere pentru Gemeni. Aroma intensa a acestei bauturi alcoolice ii va binedispune instant si se vor simti minunat.

 

Rac – lichior

Racii prefera bauturile dulci, asa ca vor  alege intotdeauna lichiorul. Nativii acestei zodii sunt sensibili la tot ce este aromat, drept urmare vor fi incantati de aproape toate sortimentele de lichior.

 

Leu – bere

Aceasta zodie apreciaza cu adevarat o marca deosebita de bere, dar nu refuza nici cateva shoturi de tequila! Leii vor sta cu tine la taclale toata seara daca savureaza sortimentul de bauturi alcoolice preferat.

 

Fecioara – vin

Fecioarele sunt perfectioniste, asa ca nu vor consuma orice sortiment de alcool. Nativii acestei zodii prefera vinul, insa nu orice tip! Daca vrei sa ii faci o surpriza unei Fecioare, alege un vin scump, rafinat.

 

Balanta – cocktail

Femeile din aceasta zodie sunt sociabile si adora sa stea la povesti cu prietenele in oras, in timp ce savureaza un cocktail delicios. Balantelor le plac combinatiile de bauturi alcoolice care sunt aromate si arata deosebit.

 

Scorpion – vodka

Le place sa traiasca viata la maximum, asa ca la o petrecere ii veti zari cu un cocktail in mana care contine vodka. Bloody Mary este alegerea optima pentru acesti nativi.

 

Sagetator – rom

Sarmanti si glumeti, Sagetatorilor le place sa fie in centrul atentiei oriunde ar merge. Ei prefera sa bea Cuba Libre, un cocktail care contine rom, cola, jumatate de lamaie si gheata cuburi. Fiind o zodie de foc, Sagetatorul incearca si combinatii mai zvapaiate de bauturi alcoolice si petrec pana dimineata!

 

Capricorn – palinca

Capricornul este o zodie de iarna, asa ca prefera bauturile care il incalzesc. In topul listei preferintelor acestui nativ se afla palinca si este urmata de tuica, vinul fiert si whisky.

 

Varsator – vermut

Nativii acestei zodii sunt pretentiosi la capitolul bauturi alcoolice. Prefera vermutul, dar nu orice sortiment, ci unul scump. servit cu gheata.

 

Pesti – lichior

Nu sunt rezistenti la alcool, asadar aleg bauturile dulci care sa nu ii ameteasca. Pestii aleg, de obicei, sa bea lichior si au mereu grija sa nu exagereze cu bauturile alcoolice.

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
1.569 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger