AcasăNewsCe bani de salarii si pensii? Parlamentarii isi fac televiziune

Ce bani de salarii si pensii? Parlamentarii isi fac televiziune

Parlamentarii au luat decizia ca, incepand de anul viitor, sa aiba propriul post de televiziune care sa emita non-stop pe internet.

Conform exclusivnews.ro, parlamentarii s-au saturat sa bata pe la usile posturilor private de televiziune si au decis ca au nevoie de un post de televiziune numai al lor. Primele informatii arata ca ideea i-ar fi venit sefului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. De asemenea, se spune ca postul tv ar putea purta chiar numele de Zgonea TV.

Cert este ca actiunea pare sa fie una deosebit de serioasa, in conditiile in care in sera Parlamentului se lucreaza de zor la construirea unor platouri de televiziune si se capitoneaza peretii.

Postul de televiziune va emite non-stop pe internet si va avea mai multe prezentatoare. De altfel, televiziunea va transmite sedintele de plen si cele din comisii.

Urmeaza sa se investeasca sume consistente in camere video si dotari tehnice necesare studiourilor tv, iar actiunea se va desfasura rapid, parlamentarii solicitand ca televiziunea sa inceapa sa emita din luna martie a anului viitor.

sursa foto: exclusivnews.ro

author avatar
Cristi Ionita
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger