AcasăNewsCe au surprins camerele cu termoviziune la graniţa Bulgaria - România. Poliţiştii...

Ce au surprins camerele cu termoviziune la graniţa Bulgaria – România. Poliţiştii au acţionat imediat

Ce au surprins camerele cu termoviziune la graniţa Bulgaria - România. Poliţiştii au acţionat imediat

Doi libanezi au fost filmați de camerele cu termoviziune în timp ce încercau să intre ilegal din Bulgaria în România. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au depistat, pe 12 ianuarie, în zona localității Carvăn, doi cetăţeni străini care se deplasau pe jos dinspre Bulgaria.

Polițiștii de frontieră au observat în apropierea localității Carvăn, în dreptul fâșiei de protecție a frontierei de stat, două persoane care se deplasau pe jos, dinspre Bulgaria către interior.

Voiau să ajungă în Vestul Europei

Este vorba despre doi bărbați de 22, respectiv 28 de ani, cetățeni libanezi, care intenționau să ajungă într-o țară din vestul Europei.

Un echipaj al poliției de frontieră a procedat la somarea și interceptarea acestora, stabilind faptul ca sunt cetățeni străini și nu vorbesc limba română.

În cadrul cercetărilor a rezultat că cei în cauză sunt cetățeni libanezi, în vârstă de 22 și 28 ani, care au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria”, potrivit comunicat al Poliției de Frontieră.

Libanezii au fost trimişi înapoi, în Bulgaria, iar autoritățile noastre au deschis deja un dosar de cercetare pentru trecerea frauduloasă a graniței de stat.

author avatar
Andrei Ștefan
801 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger