AcasăNewsCe au stabilit polițiștii în cazul Monicăi Macovei. Fostul ministru a spulberat...

Ce au stabilit polițiștii în cazul Monicăi Macovei. Fostul ministru a spulberat cu mașina un motociclist

monica macoveiCe au stabilit polițiștii în cazul Monicăi Macovei. Fostul ministru a spulberat cu mașina un motociclist

Zilele trecute, Monica Macovei a fost implicată într-un grav accident rutier. Mașina fostului ministru al Justiției s-a lovit de o motocicletă al cărei conducător s-a ales cu răni extrem de grave.

Victima a suferit mai multe politraumatisme și a fost transportată la Spitalul Județean Constanța de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Monica Macovei a tăiat curba și a intrat pe contrasens

Motociclistul se află internat în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța, unde ar fi în stare gravă, dar stabilă.

Polițiștii au stabilit că fostul ministru Monica Macovei, implicată sâmbătă într-un accident, a tăiat curba și a intrat pe contrasens, anunță Antena3, care citează surse judiciare.

Cercetarea preliminară a stabilit, de asemenea, că nu i s-a spart cauciucul, așa cum a susținut Monica Macovei. Informațiile pe surse au fost confirmate de Iulian Surugiu „Expertiza tehnică este în lucru, iar săptămâna viitoare cred că va fi gata”, a spus Iulian Surugiu, la Antena3.

Până acum, Monica Macovei nu a fost audiată. În schimb, a fost deschis un dosar penal in rem, în care se fac cercetări pentru fapta de vătămare corporală din culpă.

author avatar
Andreea Vlad
690 afisari

15 COMENTARII

  1. Vad ca la cazuri banale de tamponari ni se comunica : persoanele implicate au fost testate cu aparatul etilotest si rezultatul a fost negativ/pozitiv .
    Motociclistul nu putea fi testat dar Monica Macovei a fost testata ?

    • Fiind sluga lui Soros, ea nu a fost testata dar se lucreaza in justitie la.musamalizarea cazului. Judecatorul va refuza toate probele care o incrimineaza pe Macovei si va stabili inexistenta faptei. Asa se face in globalism.

  2. Chiar așa: a tras pe nas sau s-a uitat prea adânc în pahar? De ce lipsește mențiunea-standard din relatare?

  3. Nu a fost un accident. A fost rasplata lui Dumnezeu pentru binele pe care l-a facut acestui popor si Romaniei. Romanii nu o sa uite niciodata cu cata dragoste la adresa Romaniei si a romanilor, vorbea in Parlamentul UE. Multe din marile bucurii pe care le-a indurat poporul roman ca urmare a masurilor luate de cei de la UE, care au produs bunastare si satisfactie acestui popor, s-au datorat instigarilor d-sale.
    Poate ca totusi si in Romania avem justitie. Ca Dumnezeu se vede . Exista.
    Si se poate sa se fi uitat adanc in pahar. Ca pare de meserie.

  4. Hoașca asta trebuie să crape în pușcărie.
    Chiar, nu se prea povestește despre victimă/accidentat. Câți anișori avea, dacă era sau nu pensionar, dacă avea pensia mai mare decât salariul…? Unde a prestat și ce?

    • Zdreanța asta trebuie să ia măcar 1% din pedepsele pe care le a impus cand era la putere, oricum, ea se simte bine în ,,hard,,!

  5. La ,,puscherie ” cu vita asta batrana ,a nenorocit un om ce se zbate in suferinta pe un pat de spital viata atarnandu-i de un fir de ata .

  6. Bine ar fi ca babeta sa cada in groapa săpată altora, dar sa fie una mai adâncă, sa nu mai auzim de ea. Se zice că Cel de sus nu bate cu bățul, poate de data aceasta va fi o bâtă. Pentru cat bine a făcut României si românilor, am avea o mica satisfacție.

  7. Dar Ghinea ce zice? Precis va declara ca Macoveica nici n-a trecut pe acolo, ca sunt atacuri motivate politic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger