AcasăNewsCe au lăsat în urmă vântul și ploile torențiale în Capitală și...

Ce au lăsat în urmă vântul și ploile torențiale în Capitală și în mai multe județe

Vremea rea a produs pagube în unele zone din țară.

Atât Capitala, cât și alte opt județe (Argeș, Caraș Severin, Dolj, Giurgiu, Gorj, Prahova, Teleorman și Vâlcea) au fost afectate de vânt și de aversele torențiale din ultimele 24 de ore, din câte a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), joi dimineață.

Pompierii au intervenit în teren, pentru a evacua apa din cinci subsoluri și 14 curți, dar și pentru a degaja opt elemente de construcție și 22 copaci, care au avariat 15 autoturisme parcate.

Totodată, la momentul emiterii comunicatului IGSU, echipele acționau pentru îndepărtarea a trei copaci căzuți pe carosabil, doi în județul Gorj și un altul în Dolj.

Sursa citată amintește că până joi seară, la ora 23.00, „rămâne valabilă informarea meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie care vizează instabilitate atmosferică accentuată în sudul, centrul și sud-estul țării, precum și în zonele montane. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp”.

sursa foto: IGSU

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger