AcasăNewsCe au găsit polițiștii, la vama Giurgiu, printre bagajele unei românce care...

Ce au găsit polițiștii, la vama Giurgiu, printre bagajele unei românce care venea din Turcia

O româncă în vârstă de 45 de ani este cercetată penal după ce a încercat să introducă ilegal în România, prin PTF Giurgiu, cantitatea de 11.000 de ţigarete din Turcia.

Ţigările au fost confiscate.

Ce au anunţat grănicerii?

„La data de 11.08.2023, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la intrarea în țară un autocar ce aparține unei firme de transport persoane, condus de un cetățean turc.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, în cala autocarului, disimulate printre bagaje, 11.000 de țigarete, diferite mărci, având timbru fiscal specific Turciei, ce aparțin unei pasagere cetățean român, în vârstă de 45 de ani, pentru care femeia n a putut prezenta documente de provenienţă”, se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ITPF Giurgiu.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 13.750 lei, a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor, iar femeia s-a ales cu dosar penal.

1.254 afisari

9 COMENTARII

  1. 11000 de tigari inseamna 55 de cartoane….va dat seama ce contrabanda !? Au numarat tigarile si le-au prezentat ca sa fie fantastic-bombastic …

  2. Ce marcă sint Biringi? Știti ca se vând la kilogram? Daca au timbru care e probl.??Găsira ei un bax si scrii mii de tigari, de parca ar numara vreodata tigarile din pachete…Lăsatz bre fomeia sa și le fumeze..

  3. Ziarici analfabeti,ati inceput sa fabulati cu alte prostii Dar de politrucii care au furat 4 miliarde de euro nu scrii nimic Nu ai semnal de mai sus Merge Tonomatul ,nu s-a stricat Sunteti platiti din banii nostri ca sa ne prostiti tot pe noi .Gunoiule!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Școala Gimnazială „Herăstrău”, 135 de ani de excelență în educație

Școala Gimnazială „Herăstrău”, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Capitală, a sărbătorit zilele trecute 135 de ani de activitate. Excelență în...

Voucher-ul uriaş, de 72.500 lei, pe care autorităţile se pregătesc să-l acorde românilor. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Autorităţile se pregătesc să acorde românilor un voucher uriaş, în valoare de 72.500 lei. Bonificaţia e cuprinsă în "RePowerEU" un program national de eficiență...