AcasăNewsCe au gasit politistii in celula unui detinut aflat in penitenciarul Colibasi!

Ce au gasit politistii in celula unui detinut aflat in penitenciarul Colibasi!

Avand suspiciuni in legatura cu faptul ca un barbat incarcerat la penitenciarul Colibasi ar fi savarsit o serie de fapte de inselaciune, prin intermediul telefonului mobil, politistii gorjeni au luat la puricat celula in care se afla detinutul.

In urma perchezitiei, oamenii legii au anuntat, marti, ca au gasit in interiorul camerei de detentie in care se afla suspectul in varsta de 35 de ani atat mobilul, cat si o cartela telefonica. Conform comunicatului IPJ Gorj, cercetarile fac parte din instrumentarea unui dosar penal. Mai exact, barbatul este banuit ca, luna trecuta, ar fi inselat doi angajati ai unei firme din Rovnari, convingandu-i sa ii dea trei coduri de reincarcare electronica.

Totul dupa ce, sustin politistii,  in momentul in care ar fi apelat persoanele respective, detinutul s-ar fi folosit de o identitate falsa. Odata ce ar fi primit codurile de reincarcare a cartelelor, fiecare in valoare de 20 de euro, barbatul le-ar fi valorificat in scopuri personale. La actiunea de marti au participat atat politisti de la Investigatii Criminale din cadrul IPJ Gorj, cat si lucratori ai Penitenciarului Colibasi. Cercetarile in acest caz continua.

Sursa foto: ziarobiectiv.ro

438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger