Cauta

Ce au găsit polițiștii de la vama Giurgiu într-un Porsche condus de un tânăr, care voia să intre în țară

foto cu caracter ilustrativ/sursa: Facebook - Poliţia de Frontieră Română

Un control derulat la frontieră, asupra unei mașini care voia să intre în țară, a scos la iveală o armă.

Poliţiştii de frontieră din vama Giurgiu au găsit un pistol cu aer comprimat, fără documente în conformitate cu legislația română, într-un Porsche care voia să intre în țară. Mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani. În cazul de față s-a deschis un dosar penal.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean bulgar care dorea să introducă în țară un pistol cu aer comprimat, fără documente în conformitate cu legislația română – anunță miercuri Poliția de Frontieră.

Unde a fost găsit pistolul

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Mașina condusă de tânărul de 23 de ani a ajuns în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu marți după-amiază. La controlul de frontieră, a fost găsit, într-un locaș din spațiul destinat roții de rezervă, un pistol cu aer comprimat.

„La data de 19.09.2023, în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Porsche.

La controlul de frontieră, colegii noștri au descoperit într-un locaș din spațiul destinat roții de rezervă, un pistol cu aer comprimat, calibru 4,5 mm inscripționat MAKAROV pentru care cetățeanul bulgar nu deținea documente în conformitate cu legislația română”, a precizat sursa citată, într-un comunicat.

Ce s-a întâmplat cu arma

În cazul de față, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„Lucrarea penală și arma descoperită au fost preluate pentru continuarea cercetărilor de către lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu-Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, conform competenței”, s-a mai transmis de la nivelul Poliției de Frontieră.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version