AcasăNewsCe au facut protejatii Danielei Andreescu din spatiul RA-APPS!

Ce au facut protejatii Danielei Andreescu din spatiul RA-APPS!

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza fostei sefe de la Guvern in procesul cu ANI

Prize smulse din pereti, cabluri electrice atarnate din tavan precum lianele si becuri disparute – asa arata acum spatiul RA-APPS in care a functionat cafeneaua „Zia”, detinuta de apropiatii fostei sefe de la Guvern, Daniela Andreescu.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza fostei sefe de la Guvern in procesul cu ANI

Spatiul comercial al Regiei Autonome Administrata Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) pus la dispozitia unor apropiati ai Danielei Andreescu in perioada in care aceasta era sefa Secretariatului General al Guvernului este acum in stare deplorabila.

Anul trecut, patronii cafenelei au scos mesele pe trotuar, pentru a-i imbia pe potentialii clienti

Patronii cafenelei „Zia”, care a functionat pana la demiterea sefei SGG la parterul imobilului nr. 26 de pe Bd. Nicolae Balcescu, au luat tot ce s-a putut lua in momentul in care au plecat din cladire.

Spatiile care flancheaza fosta cafenea au fost vandute cu 962.000 de euro, respectiv 723.000 de euro

Privelistea de acum este sinistra: unele prize au fost smulse din pereti, iar cablurile electrice atarna din tavan, intrucat plintele au fost rupte. Pana si becurile au fost luate de angajatii cafenelei.

Scos la licitatie pentru 274.000 de euro

Firma care are sediul la Daniela Andreescu acasa a obtinut spatiul RA-APPS in perioada in care aceasta era sefa Secretariatului General al Guvernului

Georgian-Gabriel Surdu, director general al RA-APPS, a dezvaluit ieri pentru „National” ca, daca se vor constata distrugeri majore in spatiul respectiv, institutia pe care o conduce il va da in judecata pe administratorul cafenelei.

„Asa fac multi chiriasi. N-avem ce sa le facem, decat sa ii dam in judecata”, ne-a declarat Surdu, mentionand faptul ca spatiul a fost scos la licitatie, insa nimeni nu s-a aratat interesat.

Angajatii cafenelei au luat cu ei pana si becurile, lasand cablurile electrice sa atarne din plintele rupte si prizele smulse

Desi pretul de pornire a fost unul rezonabil, tinand cont de suprafata utila si de vadul comercial – 274.000 de euro – niciun investitor nu a vrut sa-l cumpere.  Culmea, in cadrul aceleiasi licitatii, doua dintre spatiile situate langa cel in care a functionat cafeneaua Zia s-au adjudecat pentru sume considerabile: unul, pentru 962.000 de euro, iar celalalt pentru 723.000 de euro, la care se adauga TVA.

Daniela Andreescu a umilit ANI in instanta

Cafeneaua „Zia” a functionat pe Bd. Nicolae Balcescu pana la demiterea Danielei Andreescu, care a fost acuzata ca a impartit spatiile RA-APPS dupa bunul plac sotului, fiicei si prietenilor. Localul a fost detinut de „Zia Office Conseil” SRL, societate comerciala ce are sediul social chiar la Daniela Andreescu acasa, in Mogosoaia. Luna trecuta, Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza fostei sefe de la Guvern in procesul intentat de aceasta Agentiei Nationale de Integritate. Ea a contestat decizia ANI prin care a fost declarata incompatibila si a dat in judecata Guvernul, cerand anularea deciziei prin care a fost revocata din functie. Cu toate acestea, sentinta nu este definitiva.

author avatar
Narcis Voica
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger