AcasăNewsCe au facut infractorii in parcul Copou este de neimaginat. Criminalistii au...

Ce au facut infractorii in parcul Copou este de neimaginat. Criminalistii au fost socati! (FOTO/VIDEO)

In noaptea de sambata spre duminita hotii au intrat in Parcul Copou din Iasi de unde au furat trei statui din bronz, pe cea a lui Barbu Delavrancea, pe cea a lui Ciprian Porumbescu si pe a lui Nicolae Gane.

Statuia lui Delavrancea se afla pe parte dreapta fata de intrarea principala in parc, la mica distanta de statuia lui George Topirceanu, in timp ce statuile lui Ciprian Porumbescu si a lui Nicolae Gane erau una langa alta.

Hotii au smuls pur si simplu de pe socluri busturile de bronz, care, potrivit criminalistilor sositi la fata locului, cantaresc sute de kilograme, fiecare, metalul fiind foarte scump. Cel mai probabil la acest furt au fost implicate mai multe persoane, iar busturile au fost furate pentru a fi vandute.

Politistii verifica toate unitatile de prelucrare a fierului vechi. Sesizarea a fost facuta duminica dimineata: “Nu avem niciun suspect. Este prematur sa vorbim despre asa ceva. Abia au inceput investigatiile”, a precizat comisarul-sef Adrian Stoian, adjunctul Politiei Municipiului Iasi.

[youtube]894K_JPtGzo[/youtube]

author avatar
Alina Costache
911 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger