AcasăNewsCe au descoperit politistii in timpul unor perchezitii la suspecti de contrabada....

Ce au descoperit politistii in timpul unor perchezitii la suspecti de contrabada. Un tanar, retinut!

Zeci de kilograme de tutun, precum si mai multe dispozitive folosite la maruntirea acestor frunze ale plantei folosite ca materie prima pentru tigari, dar si cateva mii de tigarete au fost gasite si confiscate, joi, in urma unor perchezitii la persoane despre care oamenii legii au banuieli ca ar fi facut contrabanda.

Concret, oamenii legii buzoieni si satmareni, beneficiind de suportul de specialitate al reprezentantilor Departamentului de Informatii si Protectie Interna, au facut, joi, sase perchezitii. Cinci dintre adresele la care s-au oprit politistii pentru cercetari sunt locuinte ale unor suspecti de contrabanda, iar cealalta – sediul unei firme din Satu Mare. „In urma perchezitiilor, au fost ridicate peste 37 de kg. de tutun maruntit, 8 dispozitive pentru maruntirea tutunului, 11 dispozitive pentru injectarea tutunului, 11 piepteni razuitori de tutun, 5.076 de tigarete confectionate artizanal cu insemnele unor marci renumite, 128.600 de tuburi goale de tigarete, precum si 20.000 de lei”, se mentioneaza intr-un comunicat al IPJ Buzau.

Odata incheiate perchezitiile, patru persoane au fost duse la sediul inspectoratului judetan de politie, pentru a discuta cu oamenii legii in legatura cu acest caz. In urma audierilor, unul dintre suspecti- un tanar in varsta de 32 de ani- a fost retinut pentru 24 de ore. Barbatul urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger