AcasăNewsCe au descoperit anchetatorii în casa lui Vlad Obu, apropiat al fraților...

Ce au descoperit anchetatorii în casa lui Vlad Obu, apropiat al fraților Tate

vlad obuCe au descoperit anchetatorii în casa lui Vlad Obu, apropiat al fraților Tate

Vlad Obu, un popular creator de conținut pe internet și proprietar de videochat, considerat un apropiat al fraților Tate, a fost reținut, marți, de DIICOT, într-un dosar în care i se aduc acuzații extrem de grave.

Cu promisiunea unor relații de iubire și chiar de căsătorie, influencerul a ademenit mai multe tinere pe care le-a obligat să producă materiale pornografice pentru plaftorme online dedicate adulților.

Fetele pe care le exploata, tatuate cu chipul său

Ca să fie sigur că victimele îi vor rămâne fidele, Obu, spun procurorii, le obliga să își tatueze corpul, cu numele sau chipul său.

Devenit cunoscut pe internet, acum 2 ani, după ce s-a filmat în timp ce lua la țintă cu pahare de șampanie două turiste din Mamaia ori arunca scaune în mașinile parcate în fața blocului în care era cazat în stațiune, și, mai târziu, ajuns o celebritate în on-line, cu un discurs misogin, care se lăuda cu amiciția lui cu Andrew Tate pe care îl avea partener de barbut, Vlad Obu a fost reținut de mascați pe o stradă din nordul Bucureștiului.

Obu este acuzat de procurori că acum doi ani, împreună cu doi apropiați, a recrutat prin metoda loverboy mai multe tinere pe care le-a obligat să producă materiale cu conținut sexual explicit pentru o platformă on-line dedicată adulților sau pentru videochat.

Percheziții în Cluj-Napoca și în București

Procurorii DIICOT au descins în mai multe imobile unde erau ținute fetele. Percheziții au avut loc în Cluj-Napoca, la o locuință unde fetele ar fi fost ținute. Potrivit procurorilor, aici ele au fost exploatate sexual și ar fi fost chiar bătute și abuzate psihic.

Percheziții au fost și la locuința lui Vlad Obu situată pe bulevardul milionarilor din Pipera. Aici, spun surse DIICOT, ar fi fost adăpostite o parte din fetele exploatate. Până acum, anchetatorii ar fi identificat cel puțin șapte victime. Fetele ar fi fost puse inclusiv să-și tatueze atât numele cât și chipul lui Vlad Obu.

author avatar
Andreea Vlad
455 afisari

4 COMENTARII

  1. deci avea si salon de tatuaje;
    vibratoare de putere industriala,ceva?
    -Mamaia?
    -dan diaconescu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger