AcasăNewsCe au cautat romanii pe Google in 2012!

Ce au cautat romanii pe Google in 2012!

(foto: nationmultimedia.ro)

Compania Google a anuntat marti care au fost cele mai frecvente cautari in anul 2012, in Romania.

(foto: nationmultimedia.ro)

Asa cum si-a obisnuit utilizatorii, Google a facut public astazi traditionalul Zeitgeist. Acesta arata care sunt cele mai frecvente cautari efectuate in Romania, in anul 2012. Conform raportului, interesul pentru divertisment, personalitati si fotbal este in crestere.

Comparativ cu anul 2011, au crescut in topul cautarilor “Creative Monkeyz”, site-ul pe care este difuzat serialul de comedie “Robotzi”,  rezultatele la bacalaureat si “filme online”.

La categoria de divertisment, conduce detasat emisiunea “Romanii au talent”, urmata de “Vocea Romaniei” si “Happy Hour”.

Meciurile dintre Steaua si Dinamo si Romania – Olanda au generat cele mai multe cautari din domeniul sportului. Filmul anului este considerat “Ice Age 4”, in timp ce hitul anului ii apartine Corinei, cu melodia “A ta”. Urmatorul loc  ii este rezervat lui Connect-R cu piesa “Vara nu dorm”.

In topul preferintelor culinare ale romanilor se afla salamul de biscuiti, ciorba de perisoare si pizza, retetele acestora fiind cele mai cautate. Personalitatile “cautate” cel mai des sunt Whitney Huston, Adrian Nastase si Lucian Bute.

In ceea ce priveste topul cautarilor “ce este…” se afla vesnica intrebare: “ce este iubirea?”. La categoria “cum se…”, romanii au tastat de cele mai multe ori: “cum se saruta”.

author avatar
Andra Nesu
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger