AcasăNewsCe au anuntat meteorologii pentru urmatoarele ore!

Ce au anuntat meteorologii pentru urmatoarele ore!

Ploi insemnate, dar si vant. Dupa ce in ultimele ore precipitatiile au acoperit o mare parte din tara, de aceasta data vantul puternic ar putea sa le face probleme locuitorilor din mai multe judete ale tarii, aflate sub incidenta unor atentionari meteo.

Ploile au continuat sa cada si luni, in  mai multe zone ale tarii, dupa ce duminica precipitatiile au afectat mai multe judete, dar si Capitala. Pentru dupa-amiaza primei zile a lunii iulie au fost emise mai multe atentionari nowcasting de vreme capricioasa. Mai exact, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) informeaza ca pana la orele 17.35, pe arii extinse din patru judete din Moldova (Botosani, Iasi, Vaslui, Galati), dar si local in judetele Vrancea, Bacau, Suceava si Neamt – vantul va avea intensificari ce ar putea atinge si chiar depasi 70 km/h.

De asemenea, meteorologii au anuntat ca, pana pe seara, in jurul orei 20.30, in Dobrogea- zona de coasta, dar si in vestul Marii Negre- vantul va sufla simtitor. Mai exact, vor fi rafale ce pot depasi 65 – 85 km/h si izolat 90 km/h. Asadar, planurile turistilor aflati  in concediu pe litoral ar putea fi date peste cap de vantul nervos.

299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger