AcasăNewsCe arată necropsia lui Claudiu Bejan, găsit mort într-o cameră de hotel...

Ce arată necropsia lui Claudiu Bejan, găsit mort într-o cameră de hotel din Constanța

claudiu bejanCe arată necropsia lui Claudiu Bejan, găsit mort într-o cameră de hotel din Constanța

Au apărut primele concluzii în ceea ce privește cauza morții lui Claudiu Bejan, fostul director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Acesta a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Constanța.

Claudiu Bejan, care era director la Secretariatul General al Guvernului – Corpul de Control al Primului-Ministru, a murit în urma un infarct, indică rezultatele preliminare ale necropsiei.

A fost stabilită cauza morții

Pe trupul acestuia nu au fost găsite urme vizibile de violență. Potrivit gandul.ro, care citează surse judiciare, Bejan nu ar fi consumat înainte alcool, rezultatul fiind zero. Ulterior, legiștii au prelevat probe din fiecare organ în parte pentru a stabili cu exacitate ce i-a cauzat moartea. Rezultatele toxicologice vor fi gata în câteva luni.

Slujba de înmormântare va avea loc, luni, începând cu ora 11.00, la Cimitirul Ghencea Militar.

Claudiu Bejan era director de cabinet la Corpul de Control al Prim-Ministrului, iar in trecut a ocupat şi alte funcţii importante în stat. A fost chestor de poliţie şi directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Atât reprezentaţii Ministerului Justiţiei cât şi cei ai Corpului de Control al Prim Ministrului au transmis condoleanţe familiei.

author avatar
Andreea Vlad
1.166 afisari

5 COMENTARII

  1. CE COINCIDENTA …ASTA MOARE IN TIMPUL SERVICIULUI SI FOSTA LUI SEFA ANA BIRCHALL, SUGACEA, FACE COVID DE OFTICA LUI…
    CE CONTINE VACCINUL?? VIAGRA SI PROSTIA PLUS LACOMIA SI MINCIUNA…
    VORBA CANTECULUI: MAI, DA NU-I PACAT CA SA ITI IUBESTI VECINA/ DACA-I SINGURICA SI ZBURDALNICA….CLAUDIU BEJAN…NUMAI AROGANTA SI BASINI DE SECURICI…TUCALARUL LUI ROBERT CAZANGIUC…BINE CA VA VACCINATI…PLECATI LA DOMNUL MAI REPEDE…POATE VINE SI MANDRA ANA….INAINTE SA SUGA DE LA NUCLEARELECTRICA….DOAMNE, IA-I PE TOTI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger