AcasăDezvaluiriCe americanizați vor să se îmbogățească pe spatele Statului Român. Sumele uriașe...

Ce americanizați vor să se îmbogățească pe spatele Statului Român. Sumele uriașe pe care le cer

Familia Săcărin, românii stabiliți în SUA, care au adoptat-o pe micuța Sorina, cere o sumă exorbitantă de bani de la statul român și procurorul general Bogdan Licu, cu titlu de despăgubiri pentru blocarea plecării micuței în Statele Unite (SUA).

Soții Săcărin – cei în jurul cărora s-a pornit săptămânile trecute un scandal social enorm, cu proteste, audieri și lupte în Justiție și între cei aflați în fruntea Justiției – au pretenții de niciun șfanț sub 30 000 de dolari pe lună, bani pe care susține că îi pierde din cauză că nu se poate intoarce în SUA, dezvăluie televiziunile, scandalizate.

Totul a pornit când procurorul Maria Pițurcă a năvălit, acompaniată de 10 mascați, să o ridice pe Sorina, fetița de opt ani, de la familia în sânul căreia a crescut de la scurt timp după naștere. Întrucât fetița s-a împotrivit și a strigat să nu fie luată de la „mama”, procurorul „scrofulos la datorie” a târât-o pe asfalt pe micuță, fără ca vreun polițist să o potolească. Mai mult, unul dintre „zdrahonii” cu mască a ajutat-o pe Pițurcă în împlinirea misiunii ei sălbatice, apucând-o și el pe fetiță de o mână.

În imagine: soții Săcărin (Sursa foto: Facebook)

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
723 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger