AcasăNewsCe-ai făcut, Harry? Ducii de Sussex, la mila lui Trump

Ce-ai făcut, Harry? Ducii de Sussex, la mila lui Trump

Când a renunțat la titlurile regale, Harry și Meghan și-au asumat noua viață pe care au pășit. Credeau că viitorul înseamnă pescuit în lacurile canadiene, zboruri rapide spre California și o liniște familială asigurată de securitatea Serviciilor Secrete. Ghinion, pandemia de coronavirus i-a transformat pe cei doi „prințișori” în simpli cetățeni, iar acum, pentru un drum în America, surpriză, Harry trebuie să stea la rând să obțină viza. Ca orice Ion.

Presa britanică a deschis în weekend cu drama pe care începe să o simtă ducii de Sussex. Ex-prințul Harry are nevoie de Green Card ca să intre în SUA, fiindcă în Canada nu mai e de stat după ce premierul Justin Trudeau le-a spus că sunt pe cont propriu – fără agenți speciali care să-i păzească, fără fonduri guvernamentale, doi cetățeni simpli fără niciun statut special. Cum Meghan, capul răutăților, are pașaport american, ar vrea să se stabilească în California, numai că Harry are o problemă care se cheamă Poliția de Frontieră.

Scrie Daily Mail că, având în vedere averea și statutul lui, fostul prinț s-ar putea califica pentru o viză A1, ceva cu statut semi-diplomatic. Dar asta numai dacă își dă acordul șeful cel mare, adică președintele Donald Trump, scriu ziariștii britanici. Fără mila lui Trump, Harry va fi nevoit să ia coada de așteptare pentru Cartea Verde, ca Ion.

După cum se știe, începând de marți, 31 martie, Meghan Markle și Harry de Sussex își pierd statutul de „protejați internațional”, după ce au ales să ducă o viaţă independentă. Asta înseamnă că ori își angajează pază privată, ori… bat la ușa lui Trump, strigând „Help”. Care Trump e liderul ăla de nu a fost invitat la nunta lor. De fapt, singurul mare șef de stat absent de la ceremonia respectivă.

„Cineva va trebui să se adreseze Departamentului de stat, dar oricum decizia finală îi revine lui Donald Trump. Harry nu poate trăi în America fără protecție armată, asta e clar, totuși…”, zic surse de la Buckingham Palace. Ar mai fi o variantă, ca Meghan să-i ceară iertare Reginei Elisabeta a II-a și să ceară să fie reprimiți în sânul familiei regale britanice!

author avatar
Nicholas Cezar
766 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger