AcasăCe actor faimos vrea sa plateasca bani grei ca sa intalneasca un...

Ce actor faimos vrea sa plateasca bani grei ca sa intalneasca un extraterestru!

A vazut multe lucruri la viata lui, dar marea sa dorinta e sa ajunga in spatiu si, daca se poate, sa vada cu ochii lui un extraterestru. Nu de alta, dar e convins ca acestia exista!

Tom Cruise e gata scoata din buzunar in jur de 150.000 de euro pentru a ajunge in Spatiu. Nu stie cand va face calatoria, dar stie exact cu ce vrea sa se aleaga dupa aceasta vizita in Spatiu.

Actorul din SF-ul „Oblivion” sustine ca i-ar placea tare mult sa intalneasca un omulet verde in calatoria lui dincolo de planeta Pamant, potrivit The Sun. Nu e primul actor care si-a anuntat intentia sa calatoreasca in Spatiu, dar e printre primii care a dat glas gandului de a intalni o astfel de vietate. De altfel, scientologii, cult al carui adept cunoscut este Cruise, cred cu tarie ca extraterestrii exista. Si chiar ar fi contruit o catedrala secreta, ascunsa intr-un buncar, in desertul din statul american New Mexico.

Fostul sot al actritei Katie Holmes a incercat senzatiile prin care trec cei care ajung in Spatiu, asa ca nu e total strain de aceasta idee. Starul din „Top Gun” a avut ocazia sa „zboare” cu un simulator NASA, la centrul spatial din Houston, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger