AcasăNewsCe a spus Raed Arafat despre „pistolul” de la brâu. Ce ține,...

Ce a spus Raed Arafat despre „pistolul” de la brâu. Ce ține, de fapt, la curea

raed arafatCe a spus Raed Arafat despre „pistolul” de la brâu. Ce ține, de fapt, la curea

Mai multe poze în care Raed Arafat pare că poartă un pistol la brâu s-au viralizat pe reţelele de socializare. Mulți au crezut că șeful DSU are permis port armă și ține mereu un pistol la brâu, însă adevărul este altul.

Este vorba despre alte obiecte care îl însoțesc pe șeful DSU peste tot de ani de zile. Secretarul de stat în MAI afirmă că nu deţine permis de port armă şi că „pistolul” de la brâu sunt, de fapt, telefonul şi staţia radio.

„Pistolul care îl port la brâu.. conform afirmaţiilor unor dezinformatori pe care, din păcate, le cred mulţi dându-le share la aberaţiile lor, este de fapt telefonul şi staţia radio pe care m-am obişnuit de ani de zile să le port la brâu! Ştiam de această poză care circulă de ceva timp însă ieri mi-a spus un prieten că din nou aceasta ştire falsă a devenit virală după ce a fost postată pe un site din Târgu Mureş. Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port armă ca să port un pistol la brâu, aşa cum pretind dezinformatorii!”, a scris Raed Arafat duminică pe Facebook, alături de mai multe poze în care arată că poartă un telefon şi o staţie la curea.

author avatar
Andreea Vlad
591 afisari

2 COMENTARII

  1. La ce sa-i mai dai si pistol primului terorist al tarii? Vedem ce ,,rezultate,, are traficantul de organe. El face politica crimei si il doara la basca de romani. A primit ordin de asasinare din partea ,,stapanilor universului,, si se conformeaza baiatu. Cum adica sa fie romanii neintzepati? Ce daca incalca toate legile, nu se inpiedica ,,El,, de constitutie. Nu asigura medicamente dar de vina sunt romanii nevaxati. Cretinozaur borat,specie nenorocita ce esti. O sa te balangani frumos la Nurenberg 2.0

  2. Da, baia arabule ne-credincois, o sa te si credem ca nu aia colo un frumos si jucaus pistolet cu apa, dar care cica merge numai cu ulei !! Ha ha ha 🙂 Dupa ce ca esti un psihopat mincinos si pe invers, adica dosist, deja toti stiu ca va esti frica de mania poporului roman, mai ales aia ne-vaxxinati incap, sa vezi tu cum o sa ajungi ca ratatul ala de italian Mussolini, stii si tu ce bine a sfarsit si ala, cand a vrut sa dispara din Italia nazista !! Asa o sa ajungi si tu, dar si toti aia din clica voastra de slugi ai intereselor nazist-globaliste !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger