AcasăNewsCe a spus Miruna Pascu, mama şoferului drogat de la 2 Mai,...

Ce a spus Miruna Pascu, mama şoferului drogat de la 2 Mai, despre victimele accidentului. A vorbit, în premieră, după eliberarea din arest (VIDEO)

sursa foto: aktual24.ro

Miruna Pascu, mama şoferului drogat de la 2 Mai, a vorbit, în premieră, despre accidentul provocat de fiul ei, în urma căruia au decedat doi tineri.

Femeia a primit şi două lumânări, pe care să le aprindă în memoria celor din tineri uciși de fiul său.

Spune că trăieşte o tragedie

Miruna Pascu s-a destăinuit. Zice că trăieşte o dramă.

Nu pot să fac niciun fel de declarații cu privire la dosar pentru că nu este normal. Tragedia pe care o trăiesc și durerea pe care o simt nu este un lucru care să fie expus, după părerea mea, în spațiul public.

Din cauza asta nici nu am făcut niciun fel de declarații cu privire la victime. Consider că eu, dacă aș declara ceva, ar fi o impietate față de părinții acelor copii”, a spus Miruna Pascu.

Femeia a primit interdicţie să contacteze martorii din dosar.

Întrebată dacă a stat de vorbă cu părinții celor doi copii, aceasta a răspuns: „Nu. Eu nu am voie să vorbesc nimic despre dosare. Este o interdicție din partea procurorilor. Consider că aceste lucruri… de la început, am greșit, trebuiau lăsate pe seama avocaților”.

Miruna Pascu a primit două lumânări pe care să le aprindă în memoria celor din tineri uciși de fiul său.

„Fiind în postul Crăciunului, apreciez foarte mult și în măsura în care la un moment dat se va putea, cu siguranță că o s-o fac”, a mai spus Miruna Pascu.

Eliberată din arestul la domiciliu

Reamintim că mama şoferului de la 2 Mai a fost eliberată din arest la domiciliu recent. Ea a fost trimisă în judecată pentru influențarea declarațiilor și amenințare în dosarul fiului său.

Roberta Marina Dragomir (20 de ani) și Sebastian Andrei Olariu (21 de ani), ambii studenți la Facultatea de Geografie a Universității București, au murit pe loc în accidentul de la 2 Mai. Alți trei tineri au fost răniți.

author avatar
Andrei Ștefan
584 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger