AcasăNewsCe a spus Cornel Dinicu, după ce a scăpat de arestul preventiv...

Ce a spus Cornel Dinicu, după ce a scăpat de arestul preventiv și s-a întors acasă: „Nu e nicio…” – VIDEO

sursa foto: captură video Antena3

Omul de afaceri considerat a fi patronul de facto al pensiunii din Prahova, mistuite de incendiul devastator ce a avut loc în a doua zi de Crăciun a anului trecut, s-a întors acasă. Dinicu a fost plasat în arest la domiciliu.

După ce judecătorii au decis înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, Cornel Dinicu s-a putut întoarce acasă.

Bărbatul a dat și câteva declarații, după prima noapte petrecută la domiciliu.

Dinicu: „Nu e nici o diferență”

Afaceristul considerat a fi patronul Fermei Dacilor nu a stat prea mult de vorbă cu jurnaliștii. „Nu e nici o diferență” – a spus Dinicu, din ușa locuinței, după ce a fost întrebat cum a fost prima noapte acasă. Imaginile cu declarațiile lui Dinicu au fost prezentate vineri, 2 februarie, de Antena 3.

 

Judecătorii Tribunalului Prahova au stabilit, joi, definitiv înlocuirea măsurii arestului preventiv luată față de acesta cu măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile de la data hotărârii.

Cornel Dinicu fusese arestat preventiv la câteva zile de la incendiul de la Ferma Dacilor. În urma incendiului devastator, opt oameni au murit. Printre victimele care și-au pierdut viața se numără și unul dintre copiii lui Dinicu. Flăcări uriașe au făcut ravagii la Ferma Dacilor, o pensiune din județul Prahova, în a doua zi de Crăciun a anului trecut. După tragedie au fost începute cercetări menite să lămurească exact ce s-a întâmplat și de la ce anume a pornit incendiul cu urmări devastatoare.

Citiți și:

Răsturnare de situaţie în tragedia de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu a scos trei „aşi” din mânecă. Aşa va scăpa?

FERMA DACILOR. Lovitură pentru Cornel Dinicu! Nu mai poate face nimic, s-a terminat!

Cornel Dinicu, patronul de la „Ferma Dacilor”, se consideră şi el victimă. Împotriva cui a depus plângere penală

author avatar
Andrei Coman
864 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger