Cauta

Ce a spus copilaşul de 3 ani aruncat pe geam de mama lui, imediat după ce a ieşit din comă. Medicii, impresionaţi până la lacrimi

S-a întâmplat o minune la Spitalul Sfânta Maria din Iași! Gabriel, băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geam, în Botoșani, a ieşit din comă.

Micuţul şi-a revenit, apoi a întrebat de tată.

A cerut şi „papa”

Băieţelul a fost detubat chiar de ziua lui de naştere, în urmă cu câteva zile, iar acum se simte din ce în ce mai bine.

Băiețelul în vârstă de trei ani care a fost aruncat pe geamul hotelului de mamă a fost detubat de către medicii de la Spitalul Sfânta Maria din Iași, a deschis ochii și în această zi a vorbit cu tatăl lui. Copilul i-a cerut mâncare tatălui său.

„A zis «papa» și «tata». Nu mă așteptam, am fost la el, am stat internat cu el câteva zile și a început așa dintr-odată să vorbească, să spună câteva cuvinte”, a povestit tatăl micuțului.

Copilul va mai rămâne sub observația medicilor. El va fi transferat către Centrul de recuperare neuromotorie din București.

Este o bucurie pentru noi că trăim acest moment în care acest copil începe recuperarea. Va fi transferat către centrul de recuperare neuromotorie din București. Sperăm să aibă o evoluție favorabilă”, a spus Alina Belu, managerul Spitalului Sf. Maria din Iași.

Mama a vrut să se răzbune pe tată

Reamintim că, luna trecută, o mămică în vârstă de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel din Botoșani împreună cu cei doi copii, în vârstă de 2, respectiv 3 ani.

Cel mic, Vlaldimir, a murit, iar cel mare, Gabriel, a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic „Prof. Nicolae Oblu” din Iași. Mama copilului rămâne în arest preventiv, deoarece anchetatorii au conchis că avea discernământ în momentul producerii tragediei.

Înainte de a recurge la acest gest, femeia ar fi trimis un mesaj soţului ei în care i-ar fi spus că îi pare rău pentru copii pentru că ei nu au nicio vină.

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă.

Îţi doresc ca toţi banii pe care o să îi ai de acum să îi păstrezi să ţii pui pe pipet….că niciodată nu ţi-au ajuns….regret tot ce am făcut cu tine până acum şi regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era ca voiam să scap de acasă…..atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină.

Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio! Eu am încercat să fac totul pentru voi (tu, mama, tata şi etc etc) am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele ca să aibă toţi şi voi toţi m-aţi luat de fraieră”, a scris femeia.

 

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu, în vizită în zona Petricani a Capitalei, unde Rareș Hopincă își propune să construiască cel mai mare parc al Sectorului 2 și o nouă sală polivalentă
  • Alege ce citești
  • Iohannis – unealta lui Orban, marioneta lui Putin
  • Patinoarul Berceni Arena din Sectorul 4, desemnat să găzduiască Supercupa României la hochei pe gheață
  • Real Madrid nu știe cum să împartă 1 miliard de euro
  • Revoltă în vestiarul lui PSG!
  • Englezii ne-au luat drept țară africană. Ne exploatează resursele, nu plătesc angajații și raportează pierderi
  • Proiectele macheta, rețeta de (in)succes a lui Chirica. Balanișcu: Transform orașul machetelor într-unul al proiectelor realizate
  • Când vom avea alegeri prezidențiale și alegeri parlamentare. Ciolacu a anunțat datele – VIDEO
  • Rușii sunt maeștrii războiului hibrid. Ce face Occidentul, tot fricos?
  • Exit mobile version