AcasăNewsCe a spus copilaşul de 3 ani aruncat pe geam de mama...

Ce a spus copilaşul de 3 ani aruncat pe geam de mama lui, imediat după ce a ieşit din comă. Medicii, impresionaţi până la lacrimi

S-a întâmplat o minune la Spitalul Sfânta Maria din Iași! Gabriel, băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geam, în Botoșani, a ieşit din comă.

Micuţul şi-a revenit, apoi a întrebat de tată.

A cerut şi „papa”

Băieţelul a fost detubat chiar de ziua lui de naştere, în urmă cu câteva zile, iar acum se simte din ce în ce mai bine.

Băiețelul în vârstă de trei ani care a fost aruncat pe geamul hotelului de mamă a fost detubat de către medicii de la Spitalul Sfânta Maria din Iași, a deschis ochii și în această zi a vorbit cu tatăl lui. Copilul i-a cerut mâncare tatălui său.

„A zis «papa» și «tata». Nu mă așteptam, am fost la el, am stat internat cu el câteva zile și a început așa dintr-odată să vorbească, să spună câteva cuvinte”, a povestit tatăl micuțului.

Copilul va mai rămâne sub observația medicilor. El va fi transferat către Centrul de recuperare neuromotorie din București.

Este o bucurie pentru noi că trăim acest moment în care acest copil începe recuperarea. Va fi transferat către centrul de recuperare neuromotorie din București. Sperăm să aibă o evoluție favorabilă”, a spus Alina Belu, managerul Spitalului Sf. Maria din Iași.

Mama a vrut să se răzbune pe tată

Reamintim că, luna trecută, o mămică în vârstă de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel din Botoșani împreună cu cei doi copii, în vârstă de 2, respectiv 3 ani.

Cel mic, Vlaldimir, a murit, iar cel mare, Gabriel, a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic „Prof. Nicolae Oblu” din Iași. Mama copilului rămâne în arest preventiv, deoarece anchetatorii au conchis că avea discernământ în momentul producerii tragediei.

Înainte de a recurge la acest gest, femeia ar fi trimis un mesaj soţului ei în care i-ar fi spus că îi pare rău pentru copii pentru că ei nu au nicio vină.

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă.

Îţi doresc ca toţi banii pe care o să îi ai de acum să îi păstrezi să ţii pui pe pipet….că niciodată nu ţi-au ajuns….regret tot ce am făcut cu tine până acum şi regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era ca voiam să scap de acasă…..atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină.

Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio! Eu am încercat să fac totul pentru voi (tu, mama, tata şi etc etc) am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele ca să aibă toţi şi voi toţi m-aţi luat de fraieră”, a scris femeia.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.111 afisari

5 COMENTARII

  1. La varsta de trei ani sunt copii care spun poezii in loc de TATA si PAPA. Va dati seama cum l-a crescut idioata de ma-sa pana la trei ani? Doar cu papa si tata, in rest idioata era pe feisbuc.

    • Feminista semi-analfabeta traia o viata in care mereu altcineva era de vina pentru problemele ei: intai ai ei, si vroia sa plece de acasa, acum barbat’su, la care, odata cu mutarea domiciliului, s-a mutat si intreaga vina pentru ratarea ei.
      Cand respectivul n-a mai suportat, s-a gandit sa faca si putin show pe vietile altora, sa nu intre in anonimat, unde trebuie sa confrunte consecintele alegerilor ei.

  2. O gramada de feministe din astea nebune
    Ne fac viata urata ,gheboasa ,intoarsa
    Sunt scorpii proaste ,scorpii haine
    Cu minti pierdute cu gandire de boarfa!

    Le vezi peste tot in spitale si scoli
    In supermarket la scoala la piata
    Fac afirmatii desi nu te cunosc
    II urasc pe barbati , pitipoance paiate!

    Arunca proprii copii de pe bloc sau fereastra
    Doar pentru faptul ca fiind proaste rebele
    Si-ii urasc pe fostii lor soti cu ardoare
    Satanele astea nebune si rele

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger