AcasăNewsCe a spus Antonescu despre o noua suspendare a lui Basescu

Ce a spus Antonescu despre o noua suspendare a lui Basescu

Crin Antonescu

Crin Antonescu a declarat, la finalul conferintei de presa de marti, dupa anuntarea deciziei Curtii Constitutionale, ca daca Traian Basescu va continua sa incalce Constitutia, PNL ar putea lua in calcul, din nou, procedura de suspendare a presedintelui.

Crin Antonescu

„Fara doar si poate”, a fost raspunsul lui Crin Antonescu la intrebarea jurnalistilor referitoare la posibilitatea ca, in cazul in care Basescu nu respecta litera Constitutiei, PNL-ul sa initieze o noua procedura de suspendare a sefului statului.

Antonescu a declarat ca nu se va retrage din politica, asa cum anuntase anterior, pentru ca Basescu a fost demis ”in realitate” la referendumul din 29 iulie, despre care Curtea Constitutionala a anuntat astazi ca nu este valid, pentru ca nu a fost intrunit cvorumul. „Am spus limpede in Parlamentul Romaniei si am repetat dupa aceea, ca daca Traian Basescu nu va fi demis, ma voi retrage definitiv din politica. Spun astazi foarte clar NU ma retrag din politica, pentru ca Traian Basescu a fost demis in realitate, pe fond, pe temeiuri de legimitate de majoritatea cetatenilor”, a sustinut Crin Antonescu.

272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger