AcasăNewsCe a păţit un şofer din Botoşani care n-a oprit la semnalele...

Ce a păţit un şofer din Botoşani care n-a oprit la semnalele poliţiştilor. Agenţii au tras 5 focuri de armă

politia

Episod desprins parcă din filmele de la Hollywood, la Botoşani. Poliţiştii au tras, duminică dimineaţă, cinci focuri de armă pentru a opri un şofer care a refuzat să oprească la semnalele lor.

Agenţii au decis să-l oprească pe şoferul respectiv pe motiv că acesta „conducea agresiv, plecând de pe loc cu turarea excesivă a motorului şi patinarea roţilor motoare”.

Urmărire ca-n filme

Şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Consecinţa? O urmărire ca-n filme pe străzile din Botoşani.

„Întrucât acesta nu s-a conformat, poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliţie, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, pe o distanţă de câţiva kilometri, până la ieşirea din localitatea Răchiţi, când autoturismul se îndrepta înspre extravilanul localităţii, moment în care poliţiştii au executat cinci focuri de avertisment, în plan vertical şi înspre pneuri.

În urma utilizării armamentului nu au rezultat victime sau pagube materiale”, a Poliţia din Botoşani.

Şoferul era beat „criţă”

Tânărul aflat la volan, în vârstă de 23 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cum a fost pedepsit? Cu o amendă de 4.000 de lei, pentru conducere agresivă, neoprire la semnal şi conducere pe sensul opus de mers. A şi fost reţinut pentru 24 ore, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge.

author avatar
Andrei Ștefan
274 afisari

6 COMENTARII

  1. @ O capsulă cu explozibil la motor, cu telecomndă , îi bubuie motorul la mașină dacă nu oprește și le ia și pistoalele la prostălăii de la poliție care nu sunt la armată, ? Firma de asigurări nu plătește la așa cazuri daunele. ? Bă, nu e obligat bă ăla ”să-și dea sângele pentru voi” să aveți voi după cine să trageți cu pistolul să vă luați salarii, ?

  2. & ”Se rezolvă” și ”spețele”, ,,bombă pe roți” și ,,de nu vă luați de bubuie motorul”, ?

  3. & Ar putea fi ”reglate” funcționările ”să bubuie” și peste viteza admisă, pe la instalațiile de pe autovehicule, ?

  4. & Dacă ”bubuie” instalațiile de pe autovehicule peste viteza admisă dau de lucru și la service-uri , ?

  5. @ Bă, uz de armă cu civili , la terorism, jafuri armate, luări de ostatici cărora le este pusă viața în pericol, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger