AcasăNewsCe a păţit un dezvoltator imobiliar care ar fi construit 30 de...

Ce a păţit un dezvoltator imobiliar care ar fi construit 30 de apartamente în plus într-un bloc, la Ploieşti

Ce a păţit un dezvoltator imobiliar care ar fi construit 30 de apartamente în plus într-un bloc, la Ploieşti

Un dezvoltator imobiliar din Ploieşti ar fi construit un bloc fără să se mai oprească. Autorizaţia iniţială a fost emisă pentru realizarea, în zona de sud a municipiului Ploieşti, a unui imobil de birouri cu regimul de înălţime P+8.

Ulterior, în 2020, dezvoltatorul a cerut modificarea autorizaţiei iniţiale, cu nivelul cotei de fundare şi cu modificarea înălţimii interioare a nivelelor.

300 apartamente, deşi avea avize pentru doar 270

Surse din administraţia locală au declarat pentru News.ro că dosarul a fost deschis după ce dezvoltatorul imobiliar a mers să înscrie în cartea funciară un număr de 300 de apartamente într-un bloc de locuinţe colective cu două scări pentru care a obţinut avize legale pentru doar 270 de apartamente.

Firma este suspectată că a prezentat inclusiv un document de recepţie finală a lucrării eliberat de către autorităţile din Ploieşti, în condiţiile în care acestea au eliberat doar o autorizaţie parţială de recepţie.

Obligat să redimensioneze blocul

Având în vedere neregulile depistate pe teren la controlul de vineri, dezvoltatorul va fi amendat şi se va dispune ca acesta să aducă construcţia la starea iniţială prevăzută de autorizaţie, a mai spus arhitectul şef al Ploieştiului.

Surse din piaţa imobiliară precizează că apartamente din respectivul bloc de locuinţe au fost deja contractate.

author avatar
Andrei Ștefan
692 afisari

1 COMENTARIU

  1. unui imobil de birouri ….un număr de 300 de apartamente

    piatza cere firme de appartament!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger