AcasăNewsCe a pățit un bărbat după ce şi-a împuşcat vecinul în picior,...

Ce a pățit un bărbat după ce şi-a împuşcat vecinul în picior, în noaptea de Anul Nou

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Un incident ce a avut loc cu puțin timp după trecerea în noul an a intrat în atenția polițiștilor din Mureș. S-a stabilit că un bărbat a fost împuşcat în picior de către vecinul său, iar acesta din urmă este cercetat de către oamenii legii, fiind reținut.

Un bărbat de 57 de ani, din comuna Eremitu, a fost reţinut de poliţişti în noaptea de Revelion, potrivit Agerpres. Totul după ce, în jurul orei 1,00, pe fondul unui conflict spontan, ar fi tras cu o armă neletală de tir sportiv asupra vecinului său, rănindu-l uşor la piciorul stâng. Victima, care s-a ales cu o rană la picior, are 42 de ani.

După ce au fost anunțați despre producerea incidentului din localitatea Eremitu, polițiștii mureșeni au mers la fața locului. Și au început cercetările menite să stabilească exact ce s-a întâmplat în acest caz.

Ar fi fost vorba de un conflict spontan

„La data de 1 ianuarie 2024, în jurul orei 1,00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Miercurea Nirajului au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în faţa unui imobil din comuna Eremitu, un bărbat a fost împuşcat în picior de către vecinul său.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureş, stabilindu-se că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, de 57 de ani, din Eremitu, ar fi tras cu o armă neletală de tir sportiv supusă autorizării asupra unui bărbat, de 42 de ani, cauzându-i o rană uşoară la piciorul stâng. În urma activităţilor desfăşurate, faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au mai constatat că bărbatul deţine arma ilegal, fapt pentru care a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, precum și uz de armă fără drept.

author avatar
Andrei Coman
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger