AcasăNewsCe a pățit prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 în România. Mihaela Anghel:...

Ce a pățit prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 în România. Mihaela Anghel: „La puțin timp după rapel…”

mihaela anghelCe a pățit prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 în România. Mihaela Anghel: „La puțin timp după rapel...”

Mihaela Anghel a fost prima persoană care s-a vaccinat în România împotriva COVID-19. A trecut un an de când a bifat această experiență, iar acum a venit cu mai multe detalii despre ce s-a întâmplat la câteva zile după ce a primit prima doză.

Asistenta medicală a rămas însărcinată chiar la scurtă vreme după ce a ales să-și administreze serul anti-Covid-19.

„Chiar dacă pandemia ne-a afectat stilul de viață pe care îl aveam, pentru mine anul acesta a fost mai mult decât perfect. La puțin timp după doza de rapel, am aflat că sunt însărcinată. Se pare că sarcina a apărut la câteva zile de la prima doza sau chiar înainte… nu se știe sigur. Vaccinul m-a protejat atât pe mine, cât și bebelușul, care în urma vaccinului are anticorpi”, a spus Mihaela Anghel, într-un interviu pentru Gândul.

„Încă nu am făcut și a treia doza”

Mihaela Anghel este asistentă medicală generalistă la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, iar în data de 27 februarie 2020 a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul Sars-Cov-2.

Ea a recomandat tuturor să se vaccineze anti-COVID-19, chiar și femeilor însărcinate, fiind însăși un caz fericit. De asemenea, aceasta susține vaccinarea chiar și în alăptare tocmai pentru că ajută bebelușul să se imunizeze, a mai subliniat ea.

„Susțin vaccinarea, atât în sarcină, cât și în alăptare, este recomandat de medici și nu face nimic rău bebelușului, din contră, îl ajută să se imunizeze. Încă nu am făcut și a treia doza, dar urmează. Din fericire, toți membrii familiei sunt imunizați și nu au avut contact cu virusul”, mai spune Mihaela.

author avatar
Andreea Vlad
1.012 afisari

11 COMENTARII

  1. Probabil, efectul vaccinului s-a manifestat printr-un apetit sexual, soțul fiind solicitat la maximum reușind performanța de a o lăsa însărcinată. Să vă trăiască copilul, să fire sănătos și …. la mai mulți.

  2. Cucoană, ceea ce faceți este criminal in masura in care efectele necunoscute încă vor fi investigate. Nu uitati, asa zisul vaccin este EXPERIMENTAL.

  3. Foarte bine. Dacă jumătate din omenire „experimentează” și e bine-merci, putem să-l acceptăm și pe malul Dâmboviței ca pe un vaccin sigur. Numai bine!

    • ”putem să-l acceptăm și pe malul Dâmboviței ca pe un vaccin sigur. ”
      Doi veri mi-au murit de la injectiile astea ”sigure”.

  4. Suna a reclama mascata.E ca si cum Eu as promova un produs de la o firma pentru care lucrez.
    Poate se intreaba cineva de ce toate cardurile de sanatate sunt expirate din 2019 adica de acum trei ani.
    E dincolo de jigniri de rau si bine…am citit STIU..Sunt Informat….e fiecare pe cont propriu…sunt Binecuvantat ca n-am pe nimeni.
    La Multi Ani!!!

  5. Asta e o userista imputita nazista, se vede clar ca afost intepata in cap cu ceva placebo, altfel de mult dadea coltul imputita drakului !! Huo, nici macar sa minta frumos nu mai pot nazistii astia, sa vedeti voi ce capete in gura o sa va luati, chiar si tampita asta o sa si-o ia in mana, la propriu !! Jos Maskarada Nazista din Romanistan !! Moarte tuturor colaboratorilor regimului unic nazist din Bukalistan, toti o sa ajungeti in streang !!

  6. O sa apara o mutatie congenitala la copil>>>>>la maturitate ajunge un nazist userist!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger