AcasăNewsCe a patit o pasagera aflata pe un vas de croaziera ajuns...

Ce a patit o pasagera aflata pe un vas de croaziera ajuns in insoritul Hawaii!

A visat la vacanta perfecta. Initial, a ales destinatie pentru care multi ar fi inviosi, dar in cele din urma totul s-a transformat intr-o drama.

Gandindu-ne ca nu e la indemana oricui sa plece intr-o calatorie de doua saptamani, la bordul unui vas de lux, finalul povestii al carei personaj a fost o turista ghinionista e surprinzator. Din pacate, desi a gasit si timp si bani pentru a pleca in croaziera pentru a vedea locuri absolut de vis, a ajuns sa faca un gest inspaimantator.

Vorbim despre o femeie de aproximativ 54 de ani care a fost zarita, miercuri noapte, cazand de la bordul unui vapor ajuns in apropiere de Hawaii. De atunci, pasagera e cautata de autoritati, insa pana la aceasta ora operatiunea menita sa o gaseasca a fost sortita esecului. Mai mult, odata ce a fost data alarma, comandantul navei a decis sa se abata de la traseu pentru ca echipajul sa incerce sa o gaseasca si sa o recupereze din apa pe femeia disparuta.

Martorii care au asistat la momentul inspaimantator au dat de inteles ca pasagera s-ar fi aruncat de bunavoie si ca nu ar fi vorba de un accident ingrozitor, conform CNN. Anchetatorii incearca sa stabileasca ce anume s-a intamplat la bordul vasului de croaziera si cum de a ajuns turista sa cada in valuri. Mai multe amanunte privind identitatea sau nationalitatea victimei nu sunt cunoscute inca.

792 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger