AcasăNewsCe a pățit o femeie după ce a fost prinsă de polițiștii...

Ce a pățit o femeie după ce a fost prinsă de polițiștii din Lugoj de două ori la volan, deşi avea permisul suspendat

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

O șoferiță a intrat în vizorul oamenilor legii, chiar de 8 Martie, de Ziua Femeii. Și asta după ce a fost prinsă în două rânduri „pe picior greșit” de către polițiști. Ca urmare a situației constatate, reprezentanții legii au dispus reținerea femeii, pentru 24 de ore.

O femeie în vârstă de 37 de ani a fost prinsă de poliţişti de două ori în aceeaşi zi, la volanul unei maşini, deşi avea permisul de conducere suspendat, informează sâmbătă news.ro.

În primă fază, mașina condusă de șoferiță a fost oprită în trafic, pe o stradă din Lugoj (județul Timiș) vineri dimineață, în jurul orei 7. Polițiștii au trecut la verificarea documentelor și au constatat că femeia apărea în sistem cu permisul suspendat.

S-a ales cu dosar penal

„La data de 08 martie a.c., în jurul orei 07:30, poliţiştii Biroului Ordine Publică Lugoj, au oprit pentru control pe strada Timişorii din municipiul Lugoj, un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 37 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti în bazele de date a rezultat faptul că acesta figura având permisul de conducere suspendat”, a transmis IPJ Timiş.

Astfel că poliţistii au deschis un dosar penal pe numele femeii, pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Surpriza de care au avut parte oamenii legii, când au oprit din nou aceeași mașină

Doar că, la câteva ore distanță, așadar în aceeași zi, aceeași mașină a fost oprită la control. Cine se afla la volan? Tot șoferița în vârstă de 37 de ani.

Ulterior, la aceeaşi dată, în jurul orei 16:30, poliţiştii lugojeni, au oprit din nou pentru control, pe strada Andrei Şaguna din municipiul Lugoj, acelaşi autoturism, condus de către femeia în vârstă de 37 de ani, având dreptul de a conduce suspendat”, a mai comunicat IPJ Timiş.

Conform sursei citate, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind dusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.

author avatar
Andrei Coman
262 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger