AcasăNewsCe a pățit militarul care a pătat imaginea Jandarmeriei Române la parada...

Ce a pățit militarul care a pătat imaginea Jandarmeriei Române la parada de 1 decembrie

jandarmCe a pățit militarul care a pătat imaginea Jandarmeriei Române la parada de 1 decembrie

Procurorii români au rezolvat toate cazurile din țară și mai rămăsese doar problema militarului care a avut de furcă cu un cal, la parada de 1 decembrie din Capitală.

Militarul a fost dat pe mâna procurorilor, deoarece a stricat imaginea Jandarmiei Române, susțin superiorii lui.

Șefii din Jandarmerie cred că atât jandarmul care a comis greşeala, dar şi un alt coleg al său au primit „presupunerea rezonabilă” că ar fi comis o infracțiune. Cei doi vor fi dați în judecată şi obligaţi să plătească daune, potrivit Antena 3.

Militarul ar fi fost băut

Surse din anchetă spun că militarul nu ar fi fost instruit, iar procurorii urmează să stabilească dacă el ştia să instruiască un cal. În plus, este posibil să fi fost chiar băut. El nu a fost testat cu etilotestul atunci.

Imaginile cu bărbatul care a alunecat în timp ce încerca să se suie pe şa au devenit virale pe internet, iar de atunci instituţia a demarat o anchetă internă.

author avatar
Andreea Vlad
623 afisari

6 COMENTARII

  1. Pt mine saracul cal a fiost maltratat de nenorocit ca a reusit animalul de om cat un buhai sa l doboare strangulat de hamuri.

  2. Andreea Vlad cum se iinstruieste un cal? n
    ne inveti si pe noi? n-am auzit pana acum de instruirea calului

  3. De vina sunt sefii care nu si au instruit subalternii.Nici pasul de defilare nu l cunosc.
    Stau in birouri si…stau…

  4. Felicitări pt dl Procuror Militar care a preluat cazul. Ca o paranteză i as m ai da încă două extrem de importante 1 cazul Generalului care a sustras $ și și a cumpărat o casă și 2 cazul Generalului Crețu. Ambiiiii au fost trecuți în rezervă cu o pensie de 15.000 de lei. Jenant.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger