AcasăNewsCe a păţit bărbatul care s-a urcat pe o maşină de poliţie...

Ce a păţit bărbatul care s-a urcat pe o maşină de poliţie şi a postat imaginile pe TikTok (VIDEO)

Ce a păţit bărbatul care s-a urcat pe o maşină de poliţie şi a postat imaginile pe TikTiok

Un tânăr s-a filmat în timp ce stă pe capota unei mașini de Poliție și a postat imaginile pe TikTok. Polițiștii din Dolj s-au autosesizat și au deschis dosar penal în acest caz.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţiştii s-au sesizat, sâmbătă, după apariţia unor imagini pe reţea de socializare, în care un bărbat este urcat pe o autospecială de poliţie.

Tânărul filma un vlog

Tânărul s-a urcat pe o maşină de poliţie, parcată pe marginea unui drum intens circulat. „Șmecher, frate, n-aveți ce să ne faceți”, spune acesta în clipul postat pe TikTok.

Imaginile au ajuns rapid la poliţişti, iar replica nu a întârziat să apară. Poliția a comunicat că mașina era în service pentru reparații.

Din primele verificari, s-a stabilit că, în cursul zilei de ieri, autospeciala a fost predată reprezentaţilor unui service auto autorizat, din Craiova, pentru remedierea unor defecţiuni tehnice.

Verificarile sunt continuate de poliţişti în vederea identificării bărbatului în cauză şi luării măsurilor legale care se impun”, a anunţat IPJ Dolj.

„Revenim în curând cu partea a doua”, a fost mesajul postat de poliţişti, care au lăsat să se înţeleagă că tânărul a fost reţinut şi va suporta consecinţele legale.

author avatar
Andrei Ștefan
561 afisari

5 COMENTARII

  1. dorinta de razbunare , asta deosebeste politistul roman de cel occidental . cine nu intelege ce spun sa urmareasca macar un episod din comisarul rex .

  2. Bine prostăvane și ce a pățit pentru că așa te întrebi că prostu’ in titlu și nu-ți răspunzi, idioțel ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger