AcasăNewsCe a intrebat autorul masacrului din Colorado dupa tragedia de la proiectia...

Ce a intrebat autorul masacrului din Colorado dupa tragedia de la proiectia „Batman”!

(foto: captura site news.com.au)

James Holmes, barbatul acuzat ca a ucis 12 oameni si a ranit alti 58 intr-un cinematograf din Colorado, la proiectia celui mai recent film din seria „Batman”, l-a intrebat pe unul dintre gardienii inchisorii unde se afla… cum se termina „The Dark Knight Rises”!

(foto: captura site news.com.au)

Furia americanilor a atins cote maxime dupa ce in presa a aparut marturia unui angajat al inchisorii care sustine ca, aflat la infirmeria inchisorii, James Holmes ar fi vrut sa stie daca gardianul a vazut „The Dark Knight Rises”, din seria „Batman”, ca sa-i spuna si lui… cum se termina! „Ai vazut filmul? Cum se termina”, l-ar fi intrebat studentul acuzat ca a provocat masacrul din cinematograful american pe unul dintre paznici, potrivit news.com.au.

Angajatul inchisorii a povestit ca tanarul de 24 de ani „voia sa para serios interesat” de aceasta chestiune si ca totul ar fi, in opinia sa, menit sa faca e toata lumea sa creada ca studentul nu ar fi in deplinatatea facultatilor mintale. „Parea ca nu isi da seama ca e ceva gresit in ceea ce spune. Cred ca incearca din rasputeri sa para nebun”, a povestit sursa respectiva, pentru New York Daily News.

Tragedia de la Cinematograful Aurora din Colorado a indoliat America. 12 oameni au murit si alti 58 au fost raniti in urma atacului armat pentru care este judecat James Holden.

author avatar
Cristina Stefan
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger