AcasăNewsCe a gasit in seif-ul comandat de pe internet: Ar putea fi...

Ce a gasit in seif-ul comandat de pe internet: Ar putea fi inchis pe viata pentru asa ceva!

Un barbat din Ohio a trait surpriza vietii in momentul in care a deschis seif-ul comandat de pe internet, pe care voia sa-l foloseasca pentru a-si pune carabinele in el. Americanul a gasit ingramadite in interior aproape 130 de kilograme de marijuana.

Stupefiantele, in valoare de aproximativ 425 000 de dolari, fusesera impachetate in forma de caramizi, noteaza nydailynews.com.

„ Am fost in serviciul legii timp de 47 de ani si nu am mai vazut asa ceva. Modul de ambalare al drogurilor este destul de eficient, daca stai sa te gandesti: a impachetat marfa etans penru a rezista la temperaturi inalte si probabil ca nici cainii nu pot simti mirosul lor”, a declarat seriful John Lenhart, citat de aceeasi sursa.

Barbatul, a carui identitate nu a fost divulgata, care a primit „surpriza” acasa a comandat seiful, in valoare de 1.700 de dolari, pe internet, de la firma Champion Safe Co., cu sediul in Nogales, Mexic, potrivit unor surse din Politie.

„Undeva intre Mexic si depozitul din nordul Ohio, drogurile au fost puse in seif-ul gresit si trimise catre o persoana gresita”, a mai spus Lenhart.

Autoritatile au o pista si il cauta pe soferul camionului care a transportat cutiile ca sa-l intervieveze, seriful adaugand ca nu doar oamenii legii sunt pe urmele lui, ci si baietii rai. Cazul reprezinta un semnal de alarma pentru investigatorii de la Agentia Anti-Drog a Statelor Unite, care iau in calcul posibilitatea ca aceasta metoda sa fie folosita des pentru a trasporta droguri pe teritoriul intregii tari.

author avatar
Alina Costache
1.304 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger