AcasăNewsCe a facut un indragostit din Iasi pentru a-si impresiona iubita depaseste...

Ce a facut un indragostit din Iasi pentru a-si impresiona iubita depaseste orice imaginatie!

Se spune ca unora dragostea le ia, pur si simplu, mintile si ajung sa faca lucruri pe care apoi le regreta toata viata. Un tanar din Iasi a uimit cu decizia pe care a luat-o si care l-a adus in atentia oamenilor legii.

Ca tot suntem in plina era digitala, Nicolae Signea a cunoscut, pe Internet, o tanara din Giurgiu. Din vorba in vorba, cei doi au ajuns sa-si faca diverse marturisiri. Iar barbatul a apucat sa-i spuna fetei ca are masina, conform ziaruldeiasi.ro. Si in ziua in care Claudia a ajuns in vizita in Iasi, tanarul a trebuit sa gaseasca o solutie pentru a-i dovedi ca nu a mintit-o, cat sa se puna intr-o lumina defavorabila. Din motive doar de el stiute, Signea nu s-a gandit sa imprumute un autoturism de la vreo ruda sau un prieten, ci a apelat la o metoda extrema: a furat una, din curtea unei pizzerii.

Tanarul si-a plimbat apoi prietenii prin oras, fara sa-si puna problema ca va fi prins. Acest lucru s-a intamplat, insa, dupa ce a lovit masina si a lasat-o abandonata pe o strada din Iasi. Folosindu-se de amprentele gasite in masina, politistii l-au prins pe tanarul indragostit, care a fost trimis in judecata, recent, sub acuzatia de furt calificat. 

 

731 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger