AcasăNewsCe a facut Oprescu la vrajitoare in campania electorala?

Ce a facut Oprescu la vrajitoare in campania electorala?

Fotbalisti, artisti si femei de afaceri– varietatea de meserii pe care le au pagubitii din dosarul „ghiocul” se extinde, de la o zi la alta. Printre multitudinea de vedete, pe lista vrajitoarelor ar aparea si politicieni de prim rang, printre care edilul Capitalei, Sorin Oprescu, dar si fostul presedinte al Senatului, Mircea Geoana.

Politistii si procurorii au descins, ieri, in mai multe locuinte ale vrajitoarelor. Ei le-au retinut inclusiv pe Melisa si Vanessa, populare printre persoanele publice amatoare de ghioc.

Oana Zavoranu a cheltuit o avere pe farmece

Oana Zavoranu, Inna, Sanziana Buruiana, Irinel Columbeanu si Adrian Mutu sunt doar cativa dintre cei ce ar putea fi audiati de procurori. Lista celor pagubiti de vrajitoare contine peste 30 de nume de vedete, politicieni si sportivi.  „Clarvazatoarele” ar fi incasat bani si bunuri in valoare de peste 450.000 de euro numai de la Oana Zavoranu.  De-a dreptul terorizata, aceasta a fost nevoita sa renunte la o masina Porsche, la case si la sume uriase de bani pentru a scapa de frica de diavol. „Oana este inca un copil mare, rasfatat si tampit”, ne-a declarat mama vedetei, Marioara Zavoranu.  Audiata ieri de procurori si afectata de scandal, aceasta s-a simtit rau, iar doctorul a consultat-o acasa.

Baza de date cu „victime”

Ghicitoarele au santajat vedetele cu vrajile lor

Vrajitoarele isi racolau victimele mai ales prin SMS-uri, incercand sa le convinga sa apeleze la ele. Una dintre vedetele din lista lor ar fi fost Inna. Intrebata cand a fost ultima data la vrajitoare, cantareata a tratat subiectul cu sarcasm, spunand ca atunci si-a facut „revizia la matura zburatoare”.

Sanziana Buruiana, in schimb, ne-a marturisit ca s-a speriat cand a fost sunata de Vanessa. „Mi-a spus ca cineva i-a adus o poza cu mine si vrea sa-mi faca rau, pentru ca a vazut ce bine imi merge cariera. M-am speriat cand am auzit, dar i-am spus ca eu cred in Dumnezeu”, a declarat fotomodelul, pentru „National”. Aceasta crede ca vrajitoarele sunt organizate si ca au baze de date cu persoane publice, mai ceva ca jurnalistii.

Extindere la nivel inalt

„Expertele” in magie nu s-au multumit doar cu victimele din Romania. Anul trecut, Vanessa si-a facut cont pe Facebook si a incercat sa scoata bani inclusiv de la cantareata americana Beyonce. Printr-un mesaj transmis prin reteaua de socializare, Vanessa a amenintat-o cu moartea.

Pe lista vrajitoarelor mai figureaza si alte persoane cunoscute din Romania, printre care Banel Nicolita, Amalia Nastase, Corina Chiriac si Irinel Coumbeanu. Intr-un grup de prieteni, acesta din urma s-a declarat stupefiatde prestatoarele de magie care se folosesc de personalitati publice pentru a-si face reclama.  Irinel a mai spus ca nu a apelat niciodata la astfel de procedee.

Sorin Oprescu ar fi fost si el la vrajitoare, sustin anchetatorii

Tot in categoria celor care au facut-o, dar nu vor sa o recunoasca ii gasim pe ex-pesedistul Mircea Geoana, dar si pe primarul general Sorin Oprescu, cel putin asa sustin surse din randul anchetatorilor. In cazul lui Geoana prezenta la vrajitoare are o explicatie. Fostul social-democrat se pare ca a apelat la Maria Campina convins fiind ca Aliodor Manolea, consilierul adversarului Traian Basescu, l-a atacat cu flacara violet. In ceea ce il priveste pe Oprescu, vizita lui ramane invaluita in mister. Cert este doar ca s-a petrecut in timpul campaniei electorale locale din 2008.

Din vrajitorie o dau in camatarie

Dincolo de faptul ca obisnuiesc sa suceasca mintile clientilor, indrugandu-le verzi si uscate, asa-zisele regine ale magiei ascund practic in spatele „vrajelii” o adevarata retea de camatarie. Surse juridice sustin ca daca simteau ca terenul este propice, individele se ofereau sa-si ajute victimele cu sume de bani, luate chipurile de la terti. In cazul in care banii nu erau inapoiati la timp si cu dobanda aferenta, incepeau amenintarile. Unele serioase legate de integritatea fizica, nu bazaconii gen farmece si descantece.

Sauditii nu le impoziteaza, le decapiteaza

O femeie din Arabia Saudita a fost executata prin decapitare, fiind acuzata de vrajitorie. Femeia a fost arestata de politia religioasa, dupa ce a fost denuntata ca percepe taxe de 800 de dolari pentru practici de magie in vederea vindecarii de diferite boli. In septembrie anul trecut, un sudanez a fost decapitat tot pentru vrajitorie.

Bianca Dima / Roxana Lolea

[poll id=”160″]

author avatar
eNational
1.273 afisari

5 COMENTARII

  1. stupida de zavoranca mai ramne sa ne spuna ca vrajitoarele i l au plantat pe trudy i pat, o penibila mincinosa si oligofrena care se batea cu punii in piet acum 1 luna ca nu a pierdut nimic si ca vanessa e delicata hahahhaha, acum o baga cu presiunile facute asupra ei, u zice ca e proasta si paranoida

  2. Strigă lumea pe la Primărie că Oprescu e primarul-voodoo. Face vrăji să dispară toţi banii bucureştenilor.Oprescu a dat banii de investiţii ai Capitalei ca să meargă la vrăjitoare.

  3. Striga lumea pe la Primarie ca Oprescu e primarul-voodoo. Face vraji sa dispara toti banii bucurestenilor.

  4. Strigă lumea pe la Primărie că Oprescu e primarul-voodoo. Face vrăji să dispară toţi banii bucureştenilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger