AcasăNewsCe a făcut mama Luizei Melencu, la doi ani de la dispariția...

Ce a făcut mama Luizei Melencu, la doi ani de la dispariția fetei sale. Și-a șocat apropiații!

luiza melencuCe a făcut mama Luizei Melencu, la doi ani de la dispariția fetei sale. Și-a șocat apropiații!

Doi ani au trecut de la dispariția Luizei Melencu. Viața merge însă înainte pentru mama ei, al cărei soț s-a stins din viață în urmă cu câteva luni.

Potrivit apropiaților, femeia s-a recăsătorit. Aceasta s-ar fi „căsătorit civil acum două săptămâni cu un bărbat căruia i-a murit nevasta”, spune o sursă din apropierea ei, conform impact.ro.

„Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta. Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal”, a declarat sursa citată mai sus.

Tatăl Luizei Melencu a încetat din viață din cauza suferinței

Conform portalului instanțelor din România, pe 25 noiembrie 2020, mama Luizei Melencu depusese o acțiune de divorț la Judecătoria Craiova împotriva soțului ei, Claudiu, care, la scurt timp, din cauza suferinței, dar și a problemelor de sănătate, a încetat din viață.

Bărbatul era prea afectat de dispariția Luizei dar și de neputința autorităților de a o găsi și până la urmă pur a cedat, potrivit wowbiz.ro. Acesta a murit în decembrie anul trecut cu gândul la fiica sa dispărută.

Claudiu aflase, în urma analizelor ADN, că nu el ar fi tatăl biologic al Luizei: „Am aflat după 20 de ani că fetița mea nu e fetița mea. Eu nu am nici o îndoială. Pe acest copil l-am crescut eu. Soția mea a stat lângă mine, am văzut cum i-a crescut burtica. Eu pot să fac alte ADN-uri, să vedem ce iese” , spunea îndurerat tatăl Luizei Melencu.

Bărbatul a murit cu marele regret că nu și-a putut răzbuna fiica, răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, ”monstrul” din Caracal.

author avatar
Andrei Ștefan
509 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger