AcasăNewsCe a decis presedintele in legatura cu cererea de gratiere a Monicai...

Ce a decis presedintele in legatura cu cererea de gratiere a Monicai Iacob Ridzi

(foto: bzi.ro)

Condamnata la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului si Sportului, i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis sa o gratieze.

(foto: bzi.ro)

Cererea de gratiere a fost depusa de Tiberiu Ridzi, sotul Monicai Iacob Ridzi si primarul din Petroseni, la Cotroceni, pe 28 mai.

In cererea respectiva, Monica Iacob Ridzi sustine ca ar trebui gratiata pentru ca are mari probleme medicale, sufera de numeroase afectiuni, precum trombofilie si leuconeutropei, si are si in grija doi copii minori, o fetita de un an si sapte luni si o fetita de cinci ani.

Conform Romania TV, desi a anuntat in campania pentru alegerile prezidentiale ca nu va gratia niciun politician condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie, Klaus Iohannis a decis sa trimita cererea de gratiere a Monicai Iacob Ridzi la Ministerul Justitiei.

Urmeaza ca reprezentantii Ministerului Justitiei sa ofere un aviz consultativ, iar abia dupa aceea presedintele Klaus Iohannis sa decida concret daca o gratiaza sau nu pe Monica Iacob Ridzi.

author avatar
Cristi Ionita
1.052 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger