AcasăNewsCe a decis instanța în cazul lui Marius Buga, jurnalistul acuzat de...

Ce a decis instanța în cazul lui Marius Buga, jurnalistul acuzat de acte sexuale cu un minor

marius bugaRăsturnare de situație în cazul corespondentului PRO TV! Ce s-a întâmplat cu Marius Buga, jurnalistul acuzat de acte sexuale cu un minor

Judecătoria Târgoviște a decis să prelungească măsura arestării preventive cu încă 30 de zile în cazul jurnalistului Marius Buga (42 de ani), corespondentul Pro TV în Dâmbovița.

Acesta a fost arestat preventiv din data de 8 februarie, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 15 ani.

Marius Buga rămâne în arest preventiv

Marius Buga, 42 de ani, este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, fiind acuzat că a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale cu un minor instituţionalizat, care avea sub 16 ani. Faptele, potrivit procurorilor, au avut loc în perioada cuprinsă între vara anului 2021 şi 5 februarie 2023.

În acest interval, Buga „a întreţinut acte sexuale orale şi anale cu un minor, cunoscând că acesta are vârsta mai mică de 16 ani şi profitând de situaţia vădit vulnerabilă a persoanei vătămate, datorată faptului că era instituţionalizat într-o casă de tip familial şi nu beneficia de sprijin material şi emoţional din partea părinţilor”, a transmis Parchetul, într-un comunicat.

Buga era corespondent al PRO TV în Târgovişte, iar după ce au ieșit la iveală faptele, postul a transmis că i-a fost suspendat contractul de muncă.

author avatar
Andreea Vlad
1.762 afisari

4 COMENTARII

  1. Asa un nenorocit ,mai rar. Mai si vrea sa fie Liber. Sa mearga inapoi la PTOTV<poate pune pe roate o emisiune despre perversiuni sexuale cu copii,evident neajutorati.Dihania asta va ajnge la bulau,unde precis "colegii" de camera i-o vo da pe saturate si la " etaj " si pe partea dorsala a spatelui,sa se sature.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger