AcasăNewsCe-a cautat Augustin Lazar la Margareta acasa?

Ce-a cautat Augustin Lazar la Margareta acasa?

Romanii nu au primit bine deloc aceasta intrevedere: Doamne fereste, Majestate!

Fiindca nu ne mai surprinde nimic, intram abrupt in subiect, cu bocancii in picioare, ca tot a plouat prin Capitala si zic sa nu ne murdarim pe talpi de atata protocol. Ce-a cautat Augustin Lazar acasa la Margareta? De unde si pana unde sta procurorul general al Romaniei la masa cu fiica ultimului suveran al tarii? Ca sa ce, Gusti, te gadila niscaiva emotii? Urmeaza marea evaluare si, vezi, Doamne, pastratoarea Coroanei Romaniei ar putea avea vreun cuvant de spus in aceasta privinta?! Sau Custodele ofera mai nou servicii de lobby, iar Lazarica e primul client? Intreb pentru un prieten, pe mine nu ma intereseaza.

Romanii nu au primit bine deloc aceasta intrevedere Doamne fereste Majestate

Cel ce pana la un moment dat parea de neatins, mai nou Augustin Lazar trebuie sa dea ceva explicatii pe la usa sefului de la Justitie. Chiar daca niciodata nu i-a fost verificata activitatea, acum a venit scadenta, asa cum si pentru Laura Codruta Kovesi s-a tras linie si nu cu mult in urma. Vedem, insa, ca pana sa bata la usa lui Tudorel Toader, procurorul general al Romaniei ciocaneste la o alta. E drept, asta-i o usa mai inalta si mai groasa, poate are si clanta proaspat stearsa (cred ca luceste in asteptarea unei atingeri fine), dar ea nu deschide drumul decat spre o cordiala strangere de mana din partea Margaretei si …cam atat, domnu’ Lazar!

V ati compromis rau de tot cu aceasta intalnire Ce v a apucat au scris internautii pe paginile de socializare ale Casei Regale

Pe site-ul Casei Regale, urmatorul anunt ne-a luat ochii: „Luni, 24 septembrie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit la Palatul Elisabeta vizita procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, dl profesor Augustin Lazar”. Atat, nicio referire la motivul intrevederii, doar anuntul ca prin peisaj a stat ca abajurul pe lampa si Duda de Radu si ca Alteta Sa a dat un ospat in cinstea inaltului oaspete. Dar despre ce a cautat acolo inaltul oaspete, cu ce mesaj a venit inaltul oaspete, daca inaltului oaspete i-au fost confirmate asteptarile, nimic, nimic, ca si cum raspunsurile n-ar conta, sunt detalii minore si neimportante pentru nepriceputul popor roman.

Chiar asa, ce-ti pasa tie, neamule, unde mananca Augustin Lazar? Fotografia cu el si Margareta nu-i pentru pleava, in mod cert au fost ochi care s-o vada si mesajul a ajuns fix acolo unde trebuie. Daca ne-ar intreba cineva pe noi (bine ca n-o face nimeni!), am spune, ca niste ziaristi scormonitori ce suntem, ca procurorul general al Romaniei cauta sprijin in sferele inalte, simte ca are nevoie de aliati ca inecatul de colac. Dar, tare ne e teama ca nu a nimerit clanta potrivita; umbla vorba prin Bucuresti ca a mai buna limba e la Ambasada SUA.

Atunci, ramane varianta lobby-ului pe care se prea poate sa-l fi solicitat noii stapani de la Peles. Apropo de Peles, ca tot veni vorba de proprietati monarhice, se mai stie ceva de Palatul Regal, a revenit Statului roman dupa decesul Regelui Mihai, asa cum prevedeau actele? Tot asa, de curiozitate intreb…

Revenind, urmeaza vremuri grele, soarta Codrutei Kovesi provoaca frisoane puternice si nu atat lui Augustin Lazar, cat amicilor din cercul in care se invarte. In fotografia oficiala efectuata luni, la „Elisabeta”, procurorul general priveste in afara obiectivului, pierdut undeva intre gandurile despre viitorul profesional si emotia momentului.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.353 afisari

4 COMENTARII

  1. Majestatea cui? Intreb pentru un prieten ….si nea artefactu s-a dus cu masina de serviciu si spp la casa actorasului ca nu avea de treaba la birou?

  2. Daca nu era regele pierdeam si Transilvania numai cu M. S.Margareta putem recupera Basarabia nu cu Veronica . Votati monarhia pt referendum sa nu se intoarca in mormant eroii stramosi de ce prosti sunteti de centenar.

  3. Nu vi se pare ciudata frasuiala asta comunist-securista din jurul familiei celui indepartat de tatii lor?! E aici o complicitate jegoasa bazata pe mistificarea istorica, favorabila ambelor parti…Mai e si apetitul ala de sluga la „tatuc”, gretoasa dupa ’90, cand nu le mai impunea nimeni…Setosii astia de ode la stapanire, atunci cand nu li s-a livrat un cur domnesc, si-au creat proprii idoli, „slujirea”, Nefertiti, „zeita”, d-astea…Ar mai fi si sursa comuna de tzatza statului, la care sunt abonati si securistii si moastele domnesti, fara limita…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger