AcasăNewsCe a anuntat presedintele clubului din Braila, dupa incidentul cu cei doi...

Ce a anuntat presedintele clubului din Braila, dupa incidentul cu cei doi baschetbalisti

In timp ce medicii ii au in grija pe cei doi sportivi americani agresati pe o terasa din centrul Braila, politistii parcurg pasii procedurali in ancheta inceputa dupa incidentul de noaptea trecuta.

In tot acest timp, se vehiculeaza o ipoteza, care nu a fost, insa, confirmat de oamenii legii. „Au fost atacati de cineva, probabil din lumea interlopa, nu pot spune deocamdata, sunt suspiciuni”, din cate a precizat Mircea Totolici, reprezentant al clubului ACS Cuza Sport Braila, intr-o interventie telefonica la postul B1TV.

Oficialul clubului brailean a anuntat, totodata, ca a informat reprezentanta diplomatica a SUA despre acest incident. „Am luat legatura cu Ambasada Americii, eu am sunat aseara si am discutat cu dumnealor, mi s-a comunicat ca in cursul zilei luni vor veni cu reprezentanti sa vada la fata locului ceea ce s-a intamplat, atat din punct de vedere juridic, cat si medical”, a subliniat Totolici.

Amintim ca Darrel Bowie si Joseph McClain, sportivi legitimati la ACS Cuza Sport Braila, au fost injunghiati noaptea trecuta pe o terasa din centrul Brailei. Primul dintre sportivi a fost transferat in cursul acestei dupa-amiezi cu un elicopter SMURD in Capitala, la Spitalul Floreasca, in timp ce colegul sau de echipa a ramas in grija medicilor braileni.

sursa foto: Facebook/cuzasportbraila

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger