AcasăNewsCCRererece ... Invinsa de ”sistem”, Pivniceru revine in magistratura

CCRererece … Invinsa de ”sistem”, Pivniceru revine in magistratura

Dupa ce nu a reusit sa-si tina promisiunile facute liberalilor, Mona Pivniceru se retrage la CCR

Dupa esecul inregistrat in misiunea ministeriala (nu a reusit nici macar sa puna noi sefi la Parchetul General si la DNA), Mona Pivniceru se intoarce in magistratura.

Dupa ce nu a reusit sa-si tina promisiunile facute liberalilor, Mona Pivniceru se retrage la CCR

Ocazia i-o ofera expirarea, in iunie a.c., a mandatelor unora dintre judecatorii Curtii Constitutionale: Ion Predescu, Aspazia Cojocaru si Acsinte Gaspar. Context in care zvonurile dau ca sigura candidatura Monei Pivniceru pentru un loc la CCR, sustinuta binenteles de PNL, partidul care a propulsat-o si in fruntea Ministerului Justitiei. Iar daca asa va fi, mai mult ca sigur ca si numirile la sefia Parchetului General si a DNA se vor face tot pe timp de vara, mai exact dupa plecarea lui Pivniceru de la Justitie.  Spre deosebire de Mona Pivniceru, care a inteles cum stau lucrurile si a decis sa renunte, liberalii spera in continuare sa preia parghiile DNA si Parchetul General, motiv pentru care se straduie sa gaseasca, tot in randurile lor, un nou ministru.

author avatar
Simona Badulescu
2.349 afisari

6 COMENTARII

  1. daca fufa asta ajunge la CCR inseamna ca am inebunit de tot si marog la dUMNEzeu sa ne ajute ca sa putem iesi afara din UNIUNEA EUROPEANA, cu asemenea caricaturi gen,pivniceru, cacarau, plagiatorul ponta, fenechiu transformatorul, marga caloriferu suntem de tot risu si ne-o meritam din plin.

  2. Doamna Mariana,Stai bine cu blana: Ai in fata cana Si in dos banana! Lasa ca vine ea Macovoaica si face ordine asa cum vreti voi PDL-istii

  3. Indivizii acestia de pe aici care o ponegresc pe dna Pivniceru sunt plecati cu pluta!Ce creaturi normale ar dori ca un om inteligent , placut, stiutor de multa carte(cum e Doamna Pivniceru) sa plece din fruntea Justitiei? De mai bine de 8ani Justitia este in deriva, subjugata mafiotilor,coruptilor,bestiilor care au ruinat ,parjolit totul in calea lor…mai rau decat hoardele tatarilor!
    Cine esti tu :mariano”sa o numesti fufa?Nu vei iesi „afara”pentru ca esti o toapa,uite ce vocabular ai,vorbesti ca un pedelist caruia i s-a inchis robinetul si-l asteapta mititica?Analfabeti basisti si hoti!nu scrieti nici bine romaneste ,dar stiti invective mizerabile!asta ati invatat in cele doua legislaturi ale refomistului!sa va fie sila de voi,creaturi abjecte!

  4. Cred ca in pd au ramas atatia membri cati o critica pe aici pe Dna Pivniceru !
    Putini si in deriva!Ar fi bine sa mai puneti mana pe carte,poate va mai luminati!Daca nu, pe siturile culinare sau la spart lemne! Sunteti marginiti si mai aveti si fumuri ! Poate in gasca lui udrea sau macovei sa va fie mai bine,dar in Romania pe care o vor tinerii ,otrepe fara creier nu mai au ce cauta!
    La munca,nu la tras sfori!

    • mai steff, daca vei invata si gramatica limbii romane,cu siguranta vei putea sa vezi mai limpede lucrurile! dar nu-i tarziu,incearca!pana atunci scrie persoanei din haifa,sunteti pe aceasi lungime!
      aveti multe in comun!are si asta un vocabular de ma-ntreb daca-i femeie au ba!…
      mai vrem sa fim respectati in lume,cand voi aveti asemenea invective la adresa oricui nu va place.bine,e problema fiecaruia pe cine sa placa sau nu, dar de aici si pana la asemenea cuvinte spuse de o doamna,ohooo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger