AcasăNewsUPDATE. CCR, inca o amanare in cazul sesizarii pe completurile specializate

UPDATE. CCR, inca o amanare in cazul sesizarii pe completurile specializate

Judecatorii CCR vor intra in sedinta decisiva a doua zi dupa citirea MCV

UPDATE: CCR-ul nu a luat nici luni o decizie in privinta sesizarii lui Iordache, noul termen la care s-ar putea da pronuntarea in cazul de fata fiind stabilit pentur inceputul lunii viitoare, mai exact pe 5 iunie.

Dupa trei amanari, judecatorii constitutionali s-ar putea pronunta in cursul acestei zile asupra sesizarii formulate de catre social-democratul Florin Iordache, la momentul in care a detinut prerogativele de presedinte al Camerei, in locul lui Liviu Dragnea.

Este vorba despre o cerere de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe de o parte si Parlamentul Romaniei, pe de alta parte, in privinta completurilor de trei judecatori, specializate in fapte coruptie de la Inalta Curte.

Sesizarea – care urmeaza sa fie discutata in sedinta de plen a CCR de luni – a fost inaintata in 25 martie, cand Iordache ii tinea locul lui Dragnea, acesta din urma fiind in spital.

194 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu puteți, mă, să ziceți actualizare în loc de update? Papagalilor! Și ne mai căcăm pe noi, că apărăm țara, limba, neamul, că vrem demnitate. E plină presa de englezisme și de snobi.

  2. Buy Dumping Wooden Blocks On Floor by applehillstudios on AudioJungle. The sound of someone dumping out a container of children’s wooden blocks onto the floor.

    http://v.ht/XiCZa

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger