AcasăNewsCCR il bate-n cuie pe Antonescu

CCR il bate-n cuie pe Antonescu

Curtea Constitutionala spulbera definitiv speranta pedelistilor de a-l mai vedea pe Vasile Blaga repus in fruntea Senatului.

Crin Antonescu

Judecatorii constitutionali au respins si a doua reclamatie depusa de PDL pe tema modului incorect in care a fost revocat Vasile Blaga din presedintia Senatului. Si de aceasta data, motivul CCR este acelasi ca in iulie: sesizarea PDL este inadmisibila.

In plus, in argumentarea deciziei, judecatorii Curtii amintesc ca s-au pronuntat deja pe acest subict. La aflarea verdictului, Vasile Blaga a parat afirmand ca nu isi dorea sa conduca din nou Senatul, ci doar sa se clarifice procedura de revocare a presedintelui acestei Camere. ”Deci nu va mai fi cum a fost 22 de ani. (…) De data aceasta, este ales la inceputul legislaturii un presedinte al Senatului care va putea fi schimbat de fiecare data cand se schimba majoritatea”, a tras Blaga concluzia. Verdictul CCR ii amaraste pe pedelisti dar il bucura pe Crin Antonescu, ce ramane batut in cuie in fruntea Senatului. Cel putin pana in decembrie.

author avatar
Simona Badulescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger