AcasăNewsCCR amână pentru anul viitor decizia în cazul alegerii lui Meleșcanu în...

CCR amână pentru anul viitor decizia în cazul alegerii lui Meleșcanu în fruntea Senatului

S-a consemnat o nouă amânare în privința pronunțării unei decizii în cazul sesizării pe care au formulat-o 33 de senatori, ca urmare a alegerii lui Teodor Meleșcanu în fruntea Camerei Superioare a Parlamentului.

În ședința de joi a Curții Constituționale Plenul Curții Constituționale, „având în vedere imposibilitatea constituirii legale a completului de judecată”, a dispus amânarea pronunțării în această cauză, până pe data de 22 ianuarie 2020.

Sesizarea de neconstituționalitate fusese discutată în primă fază la mijlocul lunii octombrie, votul în privința alegerii lui Meleșcanu în postura de al doilea om în stat fiind dat în septembrie acest an.

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari

3 COMENTARII

  1. ACEASTA FOSILA OTRAVITOARE NU ARE CE CAUTA IN VIATA PUBLICA CA SI ILIE SARBU raspopitu…

  2. CCR a transpirat sub limba de atita munca !!,daca dau o hotarire or o recomandare anul asta nu mai au ce sa mai faca la anul !!.
    Cum CCR n-a rezolvat nimic pana acum nici deacum n-o sa rezolve !,ei sunt de forma si fara continut (fara obiectul muncii ),Constitutia e violata sistematic chiar de parlamentari si de magistrati vezi salariile si pensiile speciale !!!,vezi principiul contributivitatii calcat in picioare.

  3. LA CCR DIN 9 MEMBRII 7 SUNT BALAURI CU MULTE CAPETE .SE STIU EI CARE SUNT CEI CE FURA FARA RUSINE DIN SUDOAREA POPORULUI ROMAN CA NISTE BORFASI DE ULTIMA SPETA…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger