AcasăNewsCCR amana din nou decizia in cazul sesizarii privind protocoalele cu SRI

CCR amana din nou decizia in cazul sesizarii privind protocoalele cu SRI

Și ministrul Justiției declară război CCR! Troica Iohannis-Orban-Predoiu pune bocancul pe grumazul Curții Constituționale a României!

Asteptati sa se pronunte, marti, in privinta sesizarii adresate Curtii de conducerea Camerei Deputatilor, in urma cu doua luni, judecatorii CCR transmit ca mai au nevoie de timp pana sa ajunga la o concluzie, drept urmare decizia s-a amanat din nou, de aceasta data cu doua zile.

Nu e prima amanare in acest caz

Dupa sedinta de plen din 11 decembrie, institutia a transmis oficial, intr-un comunicat, faptul ca, „avand nevoie de timp pentru a delibera, a dispus amanarea pronuntarii la data de 13 decembrie 2018”.

Speta in cauza vizeaza cererea de solutionare a „conflictului juridic de natura constitutionala dintre Ministerul Public – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe de-o parte, si Parlamentul Romaniei, Inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte”. Mai exact plangerea inaintata de catre Florin Iordache, pe 8 octombrie –  zi in care Liviu Dragnea i-a delegat atributiile in fruntea Camerei Deputatilor – cu referire la semnarea celor doua protocoale intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii.

author avatar
Cristina Stefan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger