AcasăNewsCCR a decis cum se merge la Bruxelles: Base la Consiliu, Victoras...

CCR a decis cum se merge la Bruxelles: Base la Consiliu, Victoras la shopping

Judecatorii constitutionali i-au dat presedintelui Traian Basescu mult asteptatul bilet pentru Consiliul European. Nemultumit de decizia CCR, premierul Victor Ponta a anuntat ca va pleca si el la Bruxelles.

Presedintele Basescu l-a invins pe premierul Victor Ponta in batalia pentru Consiliul European

Dupa ce a tot fentat si driblat, ba prin Parlament, ba prin Ministerul de Externe, Victor Ponta si-a luat gol cu poarta goala.

Victor Ponta

Curtea Constitutionala l-a trimis pe banca de rezerve si a hotarat ca presedintele  Basescu este cel care are dreptul sa reprezinte tara noastra la Consiliul European. ”In exercitarea atributiilor constitutionale, presedintele Romaniei participa la reuniunile Consiliului European, in calitate de sef al statului. Aceasta atributie poate fi delegata de catre Presedintele Romaniei, in mod expres, primului-ministru”, se precizeaza in decizia CCR.

Premierul: Si eu merg la Bruxelles

O decizie care l-a infuriat la culme pe premier, Ponta desfiintandu-i practic pe judecatorii constitutionali. ”Eu cred ca presedintele va intelege pana la urma ca ascunderea in spatele celor cinci judecatori e impotriva interesului public. (…) CCR, in intelegere cu presedintele Basescu, nu face altceva decat sa saboteze Guvernul si Parlamentul. Aici practic blocajul este total”, a declarat Victor Ponta, repezindu-se sa-l ameninte pe sefului statului cu suspendarea. ”Romanii trebuie sa decida daca vor sa ramana cu Basescu si cei cinci judecatori”, a mai afirmat Ponta, anuntand scurt ca va merge totusi la Bruxelles. Probabil la shopping, pentru ca la Consiliul European nu este loc decat pentru un singur demnitar roman. Daca este asa,  mai bine ar merge la Milano, dar prin august, cand oferta de produse este fabuloasa si preturile pe masura.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
271 afisari

1 COMENTARIU

  1. Doamne,Dumnezeule! Si acest mascarici,pe nume Victor Ponta alias Pontalau ocupa jiltul de Prim-ministru!!! Oare nu se gaseste nimeni sa-l traga de mineca si sa-i spuna raspicat:BUFONULE,mars afara din PSD si politica!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger