AcasăNewsCCR a binecuvantat inghetarea pensiilor si salariilor

CCR a binecuvantat inghetarea pensiilor si salariilor

Traian Basescu si judecatorii Curtii Constitutionale merg mana-n mana

Curtea Constitutionala a respins sesizarea USL si a declarat constitutionala inghetarea pensiilor si salariilor in 2012.

Traian Basescu si judecatorii Curtii Constitutionale merg mana-n mana

Ceea ce inseamna nu numai ca romanii s-au lins pe bot de cresterea veniturilor si au spus adio tichetelor de masa, de vacanta sau cadou, dar si ca CCR s-a “antepronuntat” pe seama suspendarii presedintelui Basescu. Pe care practic Curtea a declarat-o nula, din moment ce a admis inghetarea pensiilor si salariilor fara sa se simta sifonata de afirmatia prezidentiala care a facut Opozitia sa ia foc si sa ameninte cu suspendarea: “Indiferent care este rezultatul la Curtea Constitutionala, bani nu exista. Daca ar exista, s-ar plati”.

Nemultumit de decizie, Victor Ponta a decretat ca CCR a devenit “o anexa” a Cotroceniului si a Guvernului si i-a numit pe judecatorii Curtii “niste penibili”.

author avatar
Simona Badulescu
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger