AcasăNewsCazul tinerei disparute la Constanta: Femeia, ucisa de fratele ei, pentru 80.000...

Cazul tinerei disparute la Constanta: Femeia, ucisa de fratele ei, pentru 80.000 de euro

Sfarsit tragic pentru tanara disparuta la inceputul lunii mai, la Constanta. Cadavrul femeii a fost gasit, luni, intr-o liziera. Lara Saban ar fi fost ucisa chiar de fratele acesteia si de un alt barbat, pentru suma de 80.000 de euro.

In timpul audierilor, unul dintre suspecti a dezvaluit unde este ascuns trupul fara viata al femeii din Constanta, a carei disparitie a fost anuntata la inceputul lunii mai. Anchetatorii au mers la locul indicat, unde au gasit cadavrul tinerei, invelit intr-o patura, ascuns intr-o liziera.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au solicitat, luni, instantei arestarea preventiva a fratelui Larei Saban, Saban Gilberto Ghiunal, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat si deosebit de grav si a lui Davidescu George, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor deosebit de grav.

Anchetatorii au concluzionat, in urma cercetarilor, ca cei doi suspecti ar fi ucis-o pe Lara Saban pentru o suma de bani. „Din probatoriul administrat in cauza, pana in acest moment al urmaririi penale, a rezultat faptul ca, la data de 03.05.2012, in jurul orei 1730, inculpatii au ucis-o pe victima S. L. (sora unuia dintre inculpati) cu scopul de o deposeda de o suma mare de bani (aproximativ 80.000 euro), aflata in posesia ei, dupa care au ascuns cadavrul victimei”, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Public.

Tanara disparuta, Lara Saban, locuia de cativa ani in Turcia. Femeia era iubita unui politician turc si avea o fetita de trei ani.

281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger